Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Lae Ventilaator Koos Puldi-Ja Valgus-30W LED Lamp Smart Fan Silent laeventilaator E27 Converter Alus

Laos
€29.47 €19.16

Sku:

n122230

Sildid:

[3 Käiku Tuule Kiirus]: Ka Bladeless laeventilaator toetada kolme viisid tuul sobi suvine ilm, tuul on pehme ja müra on madal, saate kohandada seda, et rahuldada oma vajadust.

[Remote Control]: Madal Profiil, Lae Ventilaator saab kontrollida kahel viisil, kas lüliti seinale või remote.Kaugjuhtimispuldi abil on lihtne muuta ventilaatori kiirust ja valguse seaded kauguselt.

[Easy Installation]: Lihtsalt kruvi mis tahes e27 lamp omanik, ei ole juhtmeid, ei ole professionaalne elektrik vaja, ja kiire paigaldus.

[LED]: See Suletud Lae Ventilaator on varustatud E27 LED valgus 30w valgust võimsusega.Saate hõlpsasti vahetada külm valge, soe valgus, ja loomulikku valgust vastavalt oma vajadustele.

[Multiple Kasutab]: See Flush Mount laeventilaator on ilus ja praktiline.Seda saab kasutada sise-elutuba, magamistuba, laste tuba, kohvik ja uuringu toas, ja võib asetada ka köögis.

suurus: 250 x 250 x 110mm

Materjal: ABS

Värv: hall / Valge / Koor Värv

Pakendi Sisu:

1 x laeventilaator

1 x Kaugjuhtimispult

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Remote Control Funktsioon No
Võimsus (W) 1w
Brändi Nimi Cikuso
Ajakava Funktsioon Nr Ajastus
Pinge (V) 5V
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut