Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Hanfu Serv Klambrid klambri külge Tugev Hoidke Duckbill Lilla Lill Peakatet jaoks Paks Lokkis Juuste Stiil Dekoratiivsed

Laos
€9.05 €5.79

Sku:

n1226

Sildid:

XIN-Shipping Hanfu Serv Klambrid klambri külge Tugev Hoidke Duckbill Lilla Lill Peakatet for short gown Kleit, Soeng Tegemise Vahendid XIN-Shipping

Kirjeldus:

Omadused:

1. Materjal: kasutada kõrge kvaliteediga sulamist materjali, vastupidav ja mitte-pleegib, käsitsi kaunistatud klaasitud lilled ei ole lihtne kukkuda, luksuslik ja valgusküllane.

2. Praktiline Disain: Juuksed clip sobib ka tüdrukud vähe juukseid mahtu teha, juuksed, mitte korjamine juuste maht, tõesti mitmekülgne.Ilus enam läbi "raske" edasi, vastupidav alt kinnitusklamber, kerge ja mugav.

3. Romaan Avamine: Duckbill disain on mugav kindlalt fikseeritud juuksed, ei haiget oma juukseid ja muudab enneolematu dünaamiline ja moodne võlu.

4. Mugav Disain: Lilla lill juuksed klipp tutt on stabiilne ja ei ole lahti, kulumine on stabiilne ja ei ole lihtne libisema.Anti-slip disain, saba kõverad suletud, kui palju juustele on külge pingul.

5. Pärast-müüki Teenust: Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega kohe ja me aitame teil lahendada nii kiiresti kui võimalik.

Tehnilised andmed:

Materjal: Sulam/Glasuuriga

Käsitöö: Käsitöö

Stiil: Antiik stiilis

Teade:

1. Erinevad monitorid ja valgusefekte, tegelik värvitoon võib olla veidi erinev pilt

2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage 1-3cm kõrvalekalle

Pakett Sisaldab:

1 * klambri külge

Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Materjal Sulam
Päritolu Mandri-Hiina
Sugu Naised

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut