Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Razor Ladustamise Kasti Kaasaskantav Tolmukindel Habemenuga Juhul Läbipaistev Habemenuga Protector Väljas Telkimine Reisi

Laos
€2.39 €1.68

Sku:

n12385

Sildid:

Bullet Punkte:

1.Usaldusväärne Kaitse: Seda reisi habemenuga protector on asjatundlikult koostatud, suurepärase kvaliteediga materjale, mistõttu see on väga kindel ja tugev.Oma toidu-ohutu PP koostise, mida saab usaldada selle toote kohta kauakestev kaitse teie habemenuga, ükskõik kuhu lähete.

2.Täielik Kaitse: Kaitsta oma noa kriimustuste, lekete ja kuulub meie kantavate reisi habemenuga kaitsja.On põrutuskindel ja veekindel raske juhtum on tagada täielik tõmblukk sulgemise ja pehme vooder lisatud kaitse ja hügieeni.

3.Reisi-Sõbralik: See habemenuga protector on spetsiaalselt ette nähtud käsitsi pardlid, hoides neid ohutu ja puhas ajal oma reisi.See on kerge ja on kompaktne suurus, mis ei võta palju ruumi kotis.

4.Laialdane Kasutamine: ideaalne aksessuaar väljas raseerimine vajadustele, sõltumata sellest, kas väljas seiklusi, ärireisi või igapäevaseks kasutamiseks.Mitmekülgne tööriist laia rakendused.

5.Lihtne kaasas Kanda ja Mugav: Anna kommentaari pingutusteta habemenuga kaitse oma abikaasa ja isa meie kantavate reisi habemenuga kaitsja.See kerge ja kaasaskantav disain tagab lihtsa ja ohutu veavad, mistõttu on ideaalne lahendus reisil.See toob nii mugavus ja ohutus oma raseerimine rutiini, kaitstes oma noa tolmu, mustuse ja vigastuste eest.Haara 1 nüüd, et tuua meelerahu oma lähedastega.

Parameetrid:

Toote nimi: Raseerija Juhul Box

Värv: läbipaistev

Materjal: toidu-grade PP

Kaal: umbes 25g

Suurus: umbes 17*6*3.5 cm/ 6.69*2.36*1.38"

Kasutusalad: vannituba ladustamine, lihtne-to-carry -, reisi-sõbralik, kaitsta tervise ja ohutuse pardlid

Võre Kogus 1
Funktsioon Varuta
Stiil Modern Stiil
Mudeli Number Razor Juhul Box
Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina
Kasutamine Kott
Kuju Ruut
Tüüp Kirjaalused & Konteinerid

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut