Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

6.5 Tolli Electric Scooter Kleebis Hoverboard Gyroscooter Kleebis Kaks Ratast Ise Tasakaalustamine Roller Hover Juhatuse Rula Kleebis

Laos
€11.50 €5.75

Sku:

n12422

Sildid:

Pakett Sisaldab:

*1 komplekti roller kleebis (kleebis ainult sobima 6.5 tolli roller)

Vaata rohkem toote detailid

1. [ Lihtsalt Kohaldada ] Ise Tasakaalustamine Roller Kleebised on mõeldud olema lihtne kohaldada ja kinni, mitte ainult õrn, kuid ka vastupidav, featuring õhumulle ega kortse täiusliku katvuse.

2. [ Fine Kvaliteet Materjale ] Hover Juhatuse Kleepsud on featuring õrn välimus ja vastupidavus, mis on valmistatud kõrge kvaliteediga PVC materjalist, mis on töödeldud peen viimistletud rikas andmed.

3. [ Kaitseks kasutatavate Motorollerid ] Hoverboard Decal Kleebised on kaitsta oma motorollerid alates menetluse algatamine ja kriimustusi, mitte ainult uudne välimus, vaid ka praktiline kasutamine, pakkuda suurepärane kaitse oma hoverboards.

4. [ Laialdaselt Ühilduvas ] Hoverboard Kate on featuring erksad värvid ja läiget, paigaldamise kõige hoverboards ja motorollerit, mis on kavandatud 6,5 tolli enese tasakaalustamise motorollerid.

5. [ Ideaalne Kingitusi Sõpradele ] ideaalne valik enese tasakaalustamise roller tarvikud, Roller Kleepsud on täiuslik kingitus oma sõbrad, naabrid, ja peredele, mis on populaarne nii lastele kui täiskasvanutele.

Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Kleebised

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut