Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

2022 Uus Turvaline Klamber Vöö Auto Mount eest Raadiod Raadio Klipp, Hoidke Jääda Teedel

Laos
€7.71 €5.08

Sku:

n125492

Sildid:

Omadused:

OOTDTY

Hoia oma kaasaskantavad raadiod turvaline ja asub koos Way Radio vööklambris Auto Omanik Sulg.Mõeldud walkie talkie ja kaasaskantavad raadiod, see vastupidav terasest konks auto omanik mount tagab mugavuse ja accessibilities reisi ajal.

Valmistatud kvaliteetsest ABS materjalist, Teed Raadio vööklambris Auto Omanik Bracket pakkuda usaldusväärset lahendust kindlalt paigaldamiseks teie raadiod autos.Selle disain sobib kõige enam auto air vent, stabiilse ja ohutu hoidke takistamata teie arvates või põhjustab kahju.

Ideaalne professionaalidele, väljas entusiastid, ja igaüks, kes tugineb oma kaasaskantavad raadiod, Kuidas Raadio vööklambris Auto Omanik Bracket on peab olema lisaseade.

Kas teil on telkimine seiklus või lihtsalt sõitmisest tööd, Teed Raadio vööklambris Auto Omanik Bracket annab mugava andsecure lahendus, kasutades oma kaasaskantavad raadiod autos.

Versiooniuuendusi oma auto sidevõimalused koos Way Radio vööklambris Auto Omanik Sulg.Tema universaalne ühilduvus, vastupidav konstruktsioon ja lihtne paigaldada, selle auto omanik on täiuslik aksessuaar igale sõidukile.

Tehnilised andmed:

Materjal: ABS

Suurus: u 7x5x2cm/2.8x2x0.8inch

Pakett Sisaldab:

1xRadio Clip-Omanik

Märkus:

Palun lubage 1, 3cm vea tõttu manual mõõtmise, palun veenduge, et te ei meeles, enne kui pakkumise,

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

Toote Tüüp Juhul & Kotid
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut