Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

11PC pisidetaile Paint Brush Set Mini Väikest Maali Harjad Kunsti -, Käsitöö -, Akrüül -, Akvarell.

Laos
€10.62 €7.01

Sku:

n126868

Sildid:

11PC pisidetaile Paint Brush Set Mini Väikest Maali Harjad Kunsti -, Käsitöö -, Akrüül -, Akvarell.

Mudel pintslite: suur skaala mudel maali Warhammer 40K, miniatuurid, mängud, töötuba, kivide värvimine, Armee värvi ja värvi numbrid täiskasvanutele.Sisaldab: 11 Erineva suurusega (00000, 000, 00, 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7); Pikkus: 18 cm 19,5 cm (7 7.6 cm).

Fine väike pintslid on suurepärane igasuguseid üksikasjalikult, mis suudab täpselt jõuda pingeline vähe lüngad või väike punkte.Kas sa oled algaja, hobbyist või professionaalne, see on kunstniku pintslid aitab teil teha suurepärane kunstiteos.

Õhuke pintslid on projekteeritud premium sünteetiline nailonist harjased ja kroomitud vask ferrule.Mitte ainult meil double press, et ferrule, et käepide, me kasutame eksklusiivne segu liimid pikaajaline tugevus ja stabiilsus, tugev, ilma wobbling.Seetõttu on vastupidavam ja jätkusuutlik.

Ergonoomiline kolmnurkne käepide väike pintslite: hästi tasakaalustatud parema kontrolli ja täpsuse maal, nii et see on vaevata tõmmata kena tihe read ja punkt.Akrüül -, akvarell, või õli, mis kunagi projekti lood on teil õigus vahend kõigi oma hobid ja käsitöö.

Mini programmi paint brushes: Koos õrna disain, classic musta värvi kask, puit käepide on kaetud UV käes värvi ja lakitud, mis on sile ja nr kergesti osadeks.Lisatasu harjased ei ole kompromissi täitmisega või välimuse pärast mitu puhastus.Õhk-kuiv detail harjad ja salvestada need veavad konteiner on tip-top positsiooni pikka aega kasutada.

11 Erinevad Suurused (00000, 000, 00, 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7); Pikkus: 18 cm 19,8 cm (7 7,5 tolli).

Värv: Nagu Näha

Materjal: puit

Pakendi Sisu:

1 valige x maali pintsel, pintslid

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut