Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Ristküliku Plastist Ladustamise Kasti statsionaarne pen korraldaja kosmeetika ehted konteiner kõrvaklapid laadija kasti koju ladustamise korraldaja

Laos
€18.72 €9.36

Sku:

n130274

Sildid:

Bullet Punkte:

1. Kandke Lihtsalt: Maksimeerida oma ruumi, see töölaud storage box on klanitud ja virnastatavad disain käepide kergeks transpordiks.Ideaalne ladustamiseks töö tarvikud ja muud esemed, puhas ja organiseeritud viisil.

2. Usaldusväärne ja Long-Kestev: oma kõrge kvaliteediga ABS materjalist, meie desktop storage box on karm ja mitte lihtsalt vigastatud või deformeerunud.Loota vastupidav ja kauakestev ladustamise, mis lisab mugavust teie elus.

3. Tolmukindel Ladustamise Kasti: Hoidke oma töölaua elementide puhas ja organiseeritud selle ladustamise kasti, mis on kaanega ja suletud snap disain.See kast takistab tolmu sattumist ja kaitseb oma asjad kahjustuste eest.

4. Mitmekülgne Hoiustamine: See töölaud ladustamise kasti saab salvestada erinevaid objekte, nagu näiteks kosmeetika, kaunistused, mänguasjad, kirjatarbed, ja rohkem.Oma suure võimsuse, see saab täielikult rahuldada oma vajadusi, korraldada oma töölauale.

5. Ulatuslik Kasutamine: Lihtsustab teie elu mitmekülgne töölaua ladustamise kasti.Kasutada seda oma magamistuba, töökoha, kooli, õppida, elutuba, või kodu.

Andmed:

Korraldada oma kodu kergust, kasutades meie Valge Desktop Korraldaja käepide.Selle suletud snap disain hoiab oma punkte turvaline ja suure võimsusega muudab teie elu mugavamaks.Ideaalne õppimine ja vähendada segadusega.Saan sinu täna!

Kirjeldus:

1. Nimi: Töölaud Ladustamise Kasti

2. Materjal: ABS

3. Suurus: (ligik.)24.3*14.3*6.5 cm/9.57*5.63*2.56 tolli

Pakkeleht:

1*Töölaud Ladustamise Kasti

Stiil Klassikaline Stiil
Technics Läikiv
Kasutamine ehted
Funktsioon Varuta
Tüüp Kirjaalused & Konteinerid
Mudeli Number Laual Ladustamiseks Korraldaja
Võre Kogus 1
Toode Riided Korraldaja
Päritolu Mandri-Hiina
Kuju Ristkülik
Materjal Plast

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut