Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Puidust Kristuse Seatud Puit Jeesuse Sündimise Stseen, Skulptuurid Kuju Sise-Set Jõulud Decors Sõbrad, Sugulased, Kolleegid

Laos
€43.57 €21.78

Sku:

n133236

Sildid:

Tähistada tõelist tähendust Jõulud meie Rebimine-Vastupidavad Kristuse Seatud.Täiuslik peredele, see mõtestatud kaunistamiseks sobib paljudes kohtades, sealhulgas Jõulud aknad.Näitab seda uhkelt ja südames on püha vaim.

Tehnilised andmed:

Materjal: puit

Suurus: (ligik.)20*17*5.5 cm/7.87*6.69*2.17 tolli

Stiil: nagu pildil

Pakkeleht:

puidust kristuse set*1tk

Vaata rohkem toote detailid

1.Tugev ja Vastupidav: Need võluv Jõulud kristuse kujukeste on vastupidav disain ja usaldusväärne puidust alus, tagades pikaajalise kasutamise, mis on vastupidav hõõrdumisele, pisarad, ja mõrasid.Suurepärane töö rõhutab kujukeste' peente detailidega.

2.Näita Jõulud Juur: Need Jõulud kristuse kujukeste on ideaalne võimalus näidata headust, armastust ja andes oma lähedastega.Nad on lõbus, pidulik ja tähistada tõsi Jõulud juur.

3.Multi-funktsionaalne Kasutamine: Need Jõulud kristuse kujukeste on mitmekülgne decor esemed, mis sobib erinevate seaded.Suurendada pidulik õhkkond oma magamistuba, elutuba, vannituba, ja kaminasimsi.Ideaalne raamaturiiulid, TV seisab, või öökapid, muutes neid ideaalne lai rakendus.

4.Kogenud Decor: Looge pidulik õhkkonna kodus, need kaunid Jõulud kristuse kujukeste.Täiuslik kaunistuste lisada extra touch elegants oma aknad ja korteri pühade ajal..

5.Festival Kingitus: Tähistada Jõulud lugu meie erakordselt üksikasjaliku kristuse kujukeste.Kingitus oma kolleege, sugulasi, sõpru ja perekondi nende täiuslik esemeid, mis lisab sparkling touch, et oma puhkus kaunistused.

Päritolu Mandri-Hiina
Stiil Modern Stiil
Materjal Plast
On Nutikas Seade no
Teema katoliku

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut