Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Led Helendav Mööbel Hotell Baar Diivan Plum Blossom Tool Plum Blossom Tee Tabel Väljas Lõbustus-Rajatiste Baar Mueble

Laos
€412.09 €350.27

Sku:

n133291

Sildid:

[Toote kirjeldus]]

Toote Nimi: LED-Valgus diivan ploomi laud ja tool

Toote materjal: PE

Veekindel hinne: IP54 pinge vahemik: 100-240V

DC pinge: 5V aku: 5W-8WH

Laadimisaeg: 6-8H tööaeg: 10-12H

Võimsus: 3-4W elektroonilised sertifikaadid: CE,ROSHS,UL

Aku mahtuvus: 4400MAH pakkimine transport: PE plastist kotti karbis

Laevandus juhised: kõik postikulud makstakse saabumisel.Ostja kannab tootmistsükkel: 15-25 päeva

Toode värv: toode ise on valge ja muid värve saab kohandada suurte koguste puhul.

Light color: RGB LED, mis on võimalik konverteerida 16 värvid kaugjuhtimispuldi nuppu või.Üks värv võib olla fikseeritud või automaatselt muuta.

, high-end ja ilus välimus, uus ja täis muutusi.Võib sobitada, pult, toiteadapter; Täiustatud visuaalne nauding lisab rohkem värvikas elu.Kest toode on valmistatud PE materjal rotatsiooni ehisliist, mis võib olla kohandatud erinevate stiilide keskmise gaasi nõuetele.See on sobiv kodu sisekujunduses lambid kvaliteeti parandada elu, nagu toad, elu tuba, bürood, konverentsiruumid, high-end hotellid, restoranid, meelelahutusasutused, jne.tee ruumi romantiline ja hubane ning täielikult huvi.Seda saab kasutada ka bonsai lilli istutada ja potitaimed kaunistab keskkonda, elutoad, siseõuede, aiad, pargid, metrood, urban teedel jne.Stiil on uudne, mugav kaasas kanda, ei karda kukkuda alla ei karda kukkuda maha, ei karda päikest ja vihma, kulumiskindlus.

[Funktsioonid]]

1. Kest on moodustatud vahelduva vormimise protsess ja võtab jäätunud PE, mis on kõrge sitkus, nr deformatsioon, ei ole lihtne murda, kulumiskindlus ja hea vastupidavus korrosioonile.

2. Madala süsiniku tooteid, kasutades kõrge temperatuuri taluva -, plahvatus-tõend alumiinium film laetav liitium aku toide, mugav ja turvaline, energia säästmine ja keskkonnakaitse.

3. Kasutada ere RGB led lamp helmed, millel on pikk kasutusiga.

4. Hea värv-läbipaistev valguse mõju, punane, roheline, kollane, sinine, lilla, roheline, valge ja muud mustvalge ekraan, unistav värvikas kalle, pehme valgus, millel on fikseeritud värv funktsiooni, seal on ka neli flash automaatne välklamp režiimid valida, mille abil on võimalik saavutada erinevaid helendav mõju kaudu kaugjuhtimispuldi klahv-vajutage.Saate valida oma lemmik värvi juures on, nautige oma visiooni enne tähtaega, ja lisada rohkem värvikas värvid.

5. Laialdaselt kasutatakse, romaani stiil, mugav veavad, ei karda kukkumist, ei karda kukkumist, ei karda päikest ja vihma, kulumiskindlus.

[Materjal sissejuhatus]]

PE plastist Polüetüleen.Materjali omadused:

(1) kõrge kõvadus ja tugevus, väike veeimavus, suurepärane elektriisolatsioon (eriti kõrge sagedusega isolatsioon) ja kiirgusele vastupidavus;

(2) pehmuse ja venivus on hea;

(3) kulumiskindlus ja vastupidavus korrosioonile.PE tooraine saab ringlusse võtta ja on kõrge kvaliteediga omadused, nagu kulumiskindlus, kokkupõrke takistusega ja vananemine vastupanu saada välimööbel tooteid.

[Toote kirjeldus]]

1. Puldiga saab juhtida kaugemal kui 10 meetrit.

2. Adapter võib olla varustatud kodumaise standardid, Ameerika määrused, Euroopa määrusi, Briti määrused ja Austraalia standardid vastavalt kliendi vajadustele.

Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Baar Mööbel
Üldiseks Kasutamiseks Kaubandus Mööbel

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut