Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Universaalne Derailleur Riidepuu Alumiiniumisulamist Mountain Bike Konks Mountain Bike Konks Kinnitatud Püügivahendid, Riidepuu Bike Tarvikud

Laos
€7.16 €3.22

Sku:

n13473

Sildid:

Meie road bike derailleur riidepuu tagab vastupidavuse koos oma mitte-easy-to-be-kahjustatud funktsiooni.See boasts suurepärane protsess lihtne paigaldada.Lihtsalt pinguta kruvid.Plus, see on kompaktne ja mugavuse.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Jalgratta esi-derailleur tõste-lugs

Materjal: alumiinium

Kaal: 10.5 g/11.3 g

Pakk Nimekiri:

Derailleur riidepuu*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Vastupidav Materjal: See derailleur riidepuu on valmistatud kõrge-tugevus ja kulumiskindel alumiinium, mis ei ole lihtne kahju ja võib kasutada pikka aega.

2.Kasulik Disain: Paigaldamine keti juhend või ees derailleur on imelihtne.Selle unikaalne kohanemisvõime tagab täpse sobib erinevate bike mudelid, mis võimaldavad parandada jalgrattasõit tõhusust.

3.Ulatuslik Sobivus: Saavutada optimaalne jalgrattasõit jõudlust meie derailleur riidepuu.Tehtud on suurepärane mehaaniline, see annab kergem kaal, suurem täpsus ja siledamad pinnad.Tema kohanemisvõime tagab täpse sobib erinevate bike mudelid parem jalgrattaga tõhusust.

4.Vaevatu Paigaldamine: Paigaldage see riidepuu minutit ilma mis tahes seadmete või tehnilise oskusteabe.Vaevata pinguta kruvid ja hoida oma bike sujuvalt, kiusame tasuta.

5.Kaasaskantav Lahendus: kerge ja kompaktne valik, meie derailleur riidepuu on ideaalne jalgratturid on-the-go.Alati valmis olla ootamatu kahju seda lihtne teha varuosad, mis ei võta ruumi oma reisikott.

Materjal Alumiinium/Sulam
Kasutamine Mountain Bikes
Päritolu Mandri-Hiina
Kokkupandav Jah

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut