Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Lemmiklooma Clicker Training Tool Koera Treener Clicker Koera Koolitus Clickers Pet-Clicker Koolitus Positiivse Käitumise Reinforcer Kassid

Laos
€1.03 €0.73

Sku:

n13541

Sildid:

See koer clicker on ideaalne vokaal koolitust, abi tundlik lemmikloomad.Klõpsates heli, mida ta toodab, kui vajutate see tuleb-on vahend mis tahes pet vanem.Laia kohaldamisala, see clicker aitab lemmikloomad areneda ja on must-have kõigile, kes soovivad koolitada oma karvane sõber.

Kirjeldus:

Toote Nimi: Pet Clicker Treener

Toote materjal: ABS

Toote mõõdud: 3.5*1.7*6.5 CM|1.37*0.66*2.55 AASTAL

Pakk nimekiri:

Lemmiklooma Clicker Koolitaja,*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Tõhusat Väljaõpet Bell: Tõsta oma koera koolitus meie lemmiklooma clicker treener.See pakub tõhusat väljaõpet bell, mis toodab selge ja järjekindel heli.Selle vokaal abi, teie lemmikloom võib lihtsalt õppida, sõnakuulelikkuse ja oskusi, ja õige halb käitumine.

2.Õnnelik Kommunikatsiooni Vahend: sellega peab-on koolitus vahend tundliku lemmikloomad võimaldab teil luua õnnelik teatise koos oma lemmiklooma.Ideaalne armas kutsikad, ja mitte ainult koerad, see aitab teil õpetada trikke ja käsud, kasside, lindude, hobuste ja paljude muude loomade jaoks.

3.Paranenud Lemmikloomade Koolitus: meie lihtne-to-use pet clicker treener, lihtsalt vajutage nuppu, et teha klõpsates heli, mis aitab treenida oma lemmiklooma järgida konkreetseid käske.Tasu neile hea käitumine tugevdada nõuetekohase koolituse.

4.Kohaldamisala: Kas olete professionaal või algaja, siis võite seda kasutada lemmiklooma clicker treener õpetada oma koerte, kasside, hobuste ja muude loomade erinevaid oskusi ja käitumist.See sobib klõpsake koolituse ja õppimise erinevad lemmikloomad.

5.Läbimõeldud Kingitus: See clicker treener on ideaalne luua mänguline ja põnev koolitus kogemusi oma karvane sõber.Selge ja selge heli tagab positiivne tugevdamine teie lemmikloom on hea käitumine kaugelt, mistõttu seda on lihtne ja mõnus koolitus vahend.

Mänguasjad Tüüp Palus Mänguasjad
On Nutikas Seade no
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut