Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Sülearvuti HDD Kaabli Kõvaketta Parandus Osa ThinkPad P50 Sülearvuti Tarvikud

Laos
€6.34 €4.24

Sku:

n1359

Sildid:

Omadused:

OOTDTY

Asendage kahjustatud raske kaabel sülearvuteid.Tagada sujuv andmevahetus ja usaldusväärne toimimine.Ideaalne kasutajatele, kes soovivad paremini lahendus, et määrata oma sülearvuti ladustamise probleeme.Sobib professionaalsete disainerite, inseneride, ja mängijatele, kes nõuavad kõrgelt kiiruse säilitamise võimet.Parandada oma sülearvuti ja see vastupidav plastikust raske kaabli asendamine.

Valmistatud kvaliteetsest plastist, see raske kaabli asendamine on ette nähtud taluma iga päev kulumist, tagab pikaajalise vastupidavuse.Selle täpne disain tagab turvalise ühenduse vahel raske ja emaplaadid, hoides ära andmete kadumise või moonutamisega.

Spetsiaalselt sülearvutitele, see raske kaabli asendamine peab olema isik, kes toetuvad oma sülearvutid töö või meelelahutus.

Installige see raske kaabli asendamine vaevata ja nautida õmblusteta andmete edastamiseks ja salvestamiseks oma sülearvuti.Kas te töötate keerukate projektide, mängides graafika intensiivne mängud ja hoidmine suuri faile, see toode kindlustab tõrgeteta toimimise ja usaldusväärne etendused.

Versiooniuuendusi oma sülearvuti enesekindlalt kasutades seda kvaliteeti raske kaabli asendamine.Hüvasti ladustamise probleeme ja kogemusi kiiremat andmeedastust.

Tehnilised andmed:

Materjal:Plastik

Pikkus:Umbes.12cm/4.72 aastal

mõeldud P50 ThinkPad

Pakett Sisaldab:

1xHard Adapteri abil Õige

Märkus:

Palun lubage 1-2cm vigade tõttu manual mõõtmise,palun veenduge, et te ei pahanda enne tellite.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

Päritolu Mandri-Hiina
Ühilduva Brändi ThinkPad
Brändi Nimi AREOFRGB, AREOFRGB
Osa Number Muud
Toote Tüüp Muud Osad Sülearvuti

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut