Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Lapsed Korvpalli Hoop Ja Seista Teisaldatavad Korvpalli Koolitus Kohus Täispuhutav Pall Ja Pump Palli Mängud Koos Reguleeritavate

Laos
€5.63 €2.81

Sku:

n137413

Sildid:

Soodustada oma laste kirg spordi-meie reguleeritav kõrgus lapsed teisaldatavad korvpalli hoop.Vastupidav ja stabiilne disain tagab pikaajalist kasutamist, kuigi lihtne kokkupanek jääb rohkem aega lõbus.Parandada visuaalse ja auditoorse meeli, see hoop on ideaalne inspireeriv terve, aktiivne elustiil.

Tehnilised andmed:

Nimi: kids korvpalli hoop ja seista

Toote materjal: ABS

Kogukaal: ca 600 g

Toote Mõõdud:

Reguleeritav suurus kõrgus 49.5 CM-109CM/19.5 - 42.9 tolli

Pakkeleht:

1tk korvpalli hoop

1tk kohta täispuhutav korvpall

1tk pumba

Vaata rohkem toote detailid

1.Reguleeritav Korvpalli Hoop Kõrgus: See lastele korvpalli hoop ja alus on suurepärane viis, kuidas julgustada oma lapsi trenni ja on lõbus samal ajal.See võib nendega kaasas kaudu oma lapsepõlve, kui kõrgus korvi saab reguleerida vahemikus 49.5 cm 109cm, mis sobivad eri vanuses lapsed.

2.Sportlik Inspiratsiooni: Anda oma lapsele kingitus spordi käesoleva lapsed korvpalli hoop ja seista.See on täiuslik viis parandada oma füüsilist vormi ja enesekindlust, samas inspireeriv oma armastust korvpalli.Vaata nagu nad kasvatada oma huvist spordi-ja arendada oma motoorseid oskusi, koordinatsiooni, ja sportlikku vaimu.

3.Täiustatud Stabiilsus: Meisterdatud koos tipptasemel materjalide, meie lapsed korvpalli hoop ja seista pakub võrratu vastupidavus ja ohutus, mistõttu on ideaalne pikaajalise kasutamise.Toodangu kvaliteet on erandlik ja see tagab toote kestab aastaid ilma tagasilööki.

4.Mugav Set-Up: Kogemused lihtne paigaldus ja suurema stabiilsuse meie lapsed korvpalli hoop ja seista, valmistatud terasest struktuuri veerus.Ringikujuline alus disain tagab hõlpsat liikuvust ja lühike paigaldusjuhend teha seadistamine imelihtne.Nautige parimat stabiilsuse ajal intensiivne mängud ja praktika koolitused.

5.Pidulik Kingitus: Kehtestada meele vastuse ja mootor huvi oma lapse selle korvpalli hoop.Paraneb nägemis-ja kuulmis-tundlikkus, paindlikkus ja koordineerimine, hoides samal ajal lõbus läheb.Suurepärane kingitus sünnipäevad, Jõulud ja palju muud.Kaasas täispuhutav korvpalli ja pump.

Tüüp PUISTU
Mudeli Number Lapsed Korvpalli Hoop Ja Seista Teisaldatavad Korvpalli Koolitus Hoop Komplekt
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut