Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Notsu Panga Elektrooniliste Mini ATM Lapsed, Beebi Mänguasi, Ohutu Mündi Pangad Raha Säästmise Kasti Parool Koodi Lukk Lastele

Laos
€22.98 €17.00

Sku:

n137602

Sildid:

[Automaatne Paberi Raha Leidke]Paigalda paber raha pilusse peal ATM pank, seda saab rullitakse mänguautomaat automaatselt.Väga lihtne lapsed kasutada. (Kuid see ei toimi, kui paber on liiga vana või liiga pehme).

[Ohutu Tugev]See notsu panga valmistatud kõrge kvaliteediga keskkonna ABS plastikust, vastupidav.Kvaliteet elektroonilise mündi pank on parim Jõulud ja sünnipäev kingitus vanuses 3 4 5 6 7 8 9 10 poisid tüdrukud.See raha panka aitavad oma lastel õppida, kuidas kaitsta oma isiklikke asju.

[Üllatus kingitus ideid]mündil panga on väga sobiv kingitus lastele.Pakkuda üllatus kingitused väikelastele, teismelistele, poiste ja tüdrukute sünnipäevad, Jõulud, Halloween, Thanksgiving, Uus Aasta, preemiad või muud pühad.

[Haridus Lõbus ATM Masin]Lapsed saavad luua oma salajase parooli ja teile näidata, kuidas see mängib pärast sai see, lapsed, raha, pank.ja funktsioon "Auto Scroll Paber Raha" on nii lõbus.Selline lõbus õppe raha säästa panka, arendada teie lapse raha säästmise mõiste, kasvatada hea harjumus säästa.

[Loominguline disain] See notsu pank on loodud põhineb kohvrid nagu prototüüp, mis tähendab, et koguda energiat oma unistused

[Password Protection], Kui te vajutate " vale parool, see teeb heli.Kui unustate koodi ja lähtestada see tuleb lihtsalt eemaldage patareid, rohkem kui 30 minutit.

värv: sinine/roosa

Materjal: plastik

Suurus: umbes 13x13.5x23cm

Pakendi Sisu:

1 x Notsu Pank(ilma 3 x AA patareid)

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Materjal Plast
On Nutikas Seade no
Päritolu Mandri-Hiina
Kuju Kasti

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut