Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Reisi Tassima Kotid, Meeste PU Nahk Jõusaal Duffle Kott Veekindel reisikott Reisi Meremees Ladustamise Kotid Naised Mehed

Laos
€72.99 €51.10

Sku:

n137674

Sildid:

Meie nädalavahetus kotid naistele travel on ideaalne, et lihtsalt hoida kõik igapäevased vajadused ja vastupidav materjal tagab pikaajalise kasutamise.Vältida värvimist riided vedades seda spordikotti.Samuti, hämmastav sõbrapäeva kingitus oma partneri.

Kirjeldus:

Nimi: golf riided kott

Omadused: Veekindel, ultra-light

Toote suurus: umbes 50x24x29cm/19.69x9.45x11.42 tolli

Materjal: PU nahk

Pakendi suurus: umbes 36x27x50cm/14.17x10.63x19.69 cm

Kaal: umbes 0,9 kg

Pakkeleht:

1tk * Duffle Bag Reisi

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Lõhn-Vaba Käik: meie golf spordikotti, oma riided ja tossud viibimise eraldades tänu Kingad Sahtlisse.See avar ja ventileeritud lahendus tagab enam soovimatu plekke või lõhnab, muutes oma koti täiuslik ally hästi hooldatud ja puhas välimus.

2.Tõhusalt Kavandada: suure võimsusega ladustamine käesoleva golf spordikotti teeb lihtsaks teha oma igapäevased toimingud, golfivarustus, ujumisriided, spordi -, ja reisi-seadmed.Peatada organiseeritud ja vaevata juurdepääs oma punkte iganes sa minna.

3.Tipptasemel Kvaliteet: Loodud kvaliteetsest PU nahk materjalist, meie golf jõusaal kott on nii veekindel ja stainproof, nii, et saate mängida enesekindlalt sõltumata ilmastikutingimustest.Peale selle anti-scratch ja kulumiskindel loodus pakub ideaalne pikaealisus, mistõttu see on ideaalne valik ahne golfimängijad, kes nõuda ainult parima.

4.Naljakad Kingitused: Näita oma armastust oma pere iga kord see multi-funktsionaalne golf spordikotti.Ta on piisavalt ruumi oma klubid, pallid, tees, kindad ja kingad, ja kupeed, et salvestada oma igapäevased tarbeesemed.See on ka vastupidav ja mugav, mistõttu on ideaalne trenni, reisimine, ja päev-päeva kasutada.

5.Lai Rakendus: Kahtlemata täiuslik reisi aksessuaar soost, meie mitmeotstarbeline kott toimib spordikotti, weekender, ja pagasi.Koos hulgaliselt värve, selle funktsionaalsust, on ainult teise oma klanitud ja uimastamise välimus.

Kategooria Golf Riided Kott
Mudeli Number Golf Riietus, Kingad, Kott
Materjal nailon
Päritolu Mandri-Hiina
Osakonna Nimetus Unisex
Brändi Nimi liilaimic
Tüüp sport Golf

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut