Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Buildplate 230x150mm 9.0x5.9inch Tekstuuriga Kahepoolne PEI Magnet Soojendusega Voodi Kate Replicatr QI X-Pro Looja Pro

Laos
€43.18 €39.29

Sku:

n13963

Sildid:

On uuendada Asendamine trükkimine platvorm-JanusBPS 230 x150mm/9.0x5.9inchh.See terasest plaat on Pooleks-Pool Kaetud, ühel küljel Kuld Pulber, teine Sile PEI eel kleepimiseks, kaasas magnetic base.Märkus: Palun uuesti mõõta oma ehitada plaat enne tellimist, mitte lootma sellele, suurus trüki ala.

Compability: Paindlik, eemaldatavad, saab kinni magnetitega väga hästi.Kõrge tugevuse ja kuumuskindlusega.Kooskõlas jaoks Makebo Replicato QID X-Pro FlashFoge Looja Pro.

Lihtne kasutada: double küljed kaetud lehed on väga lihtne kasutada, lihtsalt kinni magnet alt lehe peale oma soojendusega voodi, siis pane terasest platvormi peal.Mõlemad küljed on võimalik printida, mugav.Kui pei lehel on pre-kleepimiseks masina, ei muretse mulle, palun koor maha profective film pei pind enne kasutamist.

Kasutamine: Kõige kiud, nagu pla, petg, saab printida otse pei pind, ilma et oleks vaja täiendavaid liimid, lindid või läga.Palun arvestage, trükkimine, ABS vajab soojusisolatsioon keskkond.

Kerge eemaldamine: paindlik terasest PEI lehel on valmistatud kõrge kvaliteediga kevadel terasest, et ei väände (kink või sulatada, kui sa flex neid veidi!Lihtne kinni trükkimine pinnale, lihtne eemaldada pildid.Pildid tulevad pinnalt kergesti, kui temperatuur soojendusega voodi jõuab toatemperatuuril.Kui printimine on endiselt ummikus, õrn koolutamine plaat aitab eemaldada.

Toote Tüüp Soojuse Raamat
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi Anet

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut