Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Aladdin on Laterna Retro Legend, kes Soovivad Lamp Rikas Tekstuur Tabletop Decor Aksessuaar Kodus Pidu Ja Pulm

Laos
€9.32 €6.52

Sku:

n141289

Sildid:

See peeneks poleeritud ja nikerdatud lamp on alates "Araabia Ööd".Seda saab kasutada nii dekoratiivne töö.Kas sa tahad lisada mõned võlu, et teie kodu, või pool, see lamp sobib mitu korda.

Kirjeldus:

Toote materjal: sulam

Toote kaal: umbes 220g

Toote suurus: umbes 20*7*11cm/7.87*2.76*4.33 tolline

Pakkeleht:

1tk*Klassikaline Aladdin Maagiline Lamp

Märkused:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage mõõtmise hälve 1-3cm.

Vaata rohkem toote detailid

1.Õrn Läige: See vintage Aladdin maagiline latern on valmistatud elegantne ja turvaline sulamist materjali, mis on õrn läige ja rikas tekstuur.See on peenelt lihvitud ja nikerdatud koos uimastamist andmed.See võib lisada veidi elegantsi ja salapära, et oma kodu kujundusest.

2.Dekoratiivne ja Äravõetav: See vintage Aladdin maagiline lamp saab riputada seinale väikese ringi peal, lisades, dekoratiivsed oma tuppa.Top lamp on ka eemaldatav, mistõttu on mugav pesta ja hoiustada.

3.Tuua Võlu: See vintage Aladdin maagiline lamp on klassikaline legend, et võib teha suurepärast soovi teoks.See on suurepärane kingitus sõbrale, kes armastab fantaasia ja seiklus.See on ka ilus dekoratsioon, mis tähendab, ilu ja salapära.

4.Kaunista Oma Kodu: See on suurepärane punkt kaunistus teie kodus, kogudes ainulaadne tükk, või kasutades seda foto prop poole.See võib tuua eksootiline ja romantiline õhkkond, et iga kord, eriti pulm.

5.Mitu Värvi Valikud: Kas te eelistaksite valge kuld, kuld scarlet, või kuld lilla, saate leida täiuslik varjus oma vintage Aladdin maagiline lamp.

Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut