Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Hiina Hulgimüük Foldaway Õhu Ringluspump Fänn Töölaua ja Pjedestaal Stiil

Laos
€597.06 €567.21

Sku:

n141591

Sildid:

Mu sõbrad, tere tulemast meie poodi.Kui teil on vaja muid mudeleid selle toote kohta, palun minuga WhatsApp+86 13974022579 või e-posti [email protected] öelge:+8619717308321 ja ma saadan teile toote link või Parim Hind osta.Toote Kirjeldus Mudeli Number F10 Kohaldatav stsenaariumi kodus ja kontoris Toote suurus D290*H520-794mm / kokkupandav suurus: D 290*H155mm Ventilaatori Laba, 9 Võimsus 18W sisendpinge DC 12v Materjal Plast, ABS/PP+PC elektroonilised komponendid Tera 3blades, ABS materjali Aku tüüp Liitium-2000mAh*4 Kaal 2.6 kg Teenuse OEM, muud nõuded, võtke meiega ühendust, Kokkupandav, Kaasaskantav Disain, Unikaalne kokkukäiv konstruktsioon: 10 cm läbimõõduga ja 6.5 tolli kõrgune.See on kantavad käekotid või seljakotid nagu reisimine fänn, kui telkimine või picnicking.See võib olla ka kokku lappida ja hoitakse kapis, kui seda ei kasutata.Sisseehitatud Laetav Aku Käesoleva kokkuklapitavad fänn kaasas 8000mAh laetav aku täis laadimine võtab aega 3,5 tundi ning võib kesta kuni 25 tundi madalaim kiirus.Koos akuga operatsiooni, enam juhtmed, enam ei vaeva.Nautida seda igal pool ja igal ajal.Multi-use 3-in-1 disain: See kompaktne ventilaator on kõrgus ja kaldenurk reguleeritav, kõrgus 21 cm 31 cm, nurk 0°kuni 90° kallutada.Seda võib kasutada countertop, nagu laud fänn, kohapeal korrus fänn, või magamistuba nagu seisab fänn.Vaikne & Õrn Tuulehoog See foldaway ventilaator on varustatud harjadeta alalisvoolumootor, mis võimaldab fänn tegutseda vaikselt ja tõhusalt. 19-45db müra tase ei häiriks oma tööd, õppida või magada.Ventilaator on varustatud ka unikaalse tera disain, mis tagab võimas, kuid õrn õhuvool. 12 Tuule Kiirus & 3 Transpordiliikide Normal Mode – Käsitsi valida 1 12 tuule saadaval, et te oma soovitud jahutus tarne.Eco/Smart – Režiim- Võimaldab ventilaatori automaatselt kohandada oma keskkonda, mis põhineb temperatuuri oma ümbrust.Puhkerežiim – Fänn on auto-vähendada kiirust iga 30 minuti järel, et sünkroonida teie keha enda jahutamise protsessi.Remote & Taimer See mugav kaugjuhtimispult võimaldab teil kasutada kõiki funktsioone, ventilaator, kuni 20 jala kauguselt.Täiendav taimeri seaded, saate valida 1-12 tundi operatsiooni.Konditsioneer Kaaslane Lai & sile võnkumine: 70° vasakult paremale & 180°üles ja alla wide-angle võnked võivad kiirendada õhu ringluse ja võimaldab teil suunata õhuvoolu.See on ka hea efekti suurendamiseks kliimaseadmete või õhuniisutajad.Firmast Beiang Air Tech Ltd on juhtiv tootja, õhu puhastaja,elektriline kütteseade,õhu ventilaator, õhu jahutid, kliimaseadmed, niisutaja, vee dispenser, jne, kodumasinad.

Asutas rühm tehnoloogia ekspertide ja ettevõtjate Silicon Valley 2005. Aastal. Meie asutaja Dr. Jooksis oli inspireeritud Steve Jobs koos oma tegutsemise täiuslikkuse ja inspireeriv lugu legend insener Nikola Tesla.

Pühendunud uuenduslike ja nutikas & tervislikke tooteid, et parandada meie igapäevast elu.Meie eesmärk on jagada uuenduslik ja nutikas & tervislikud tooted, millel igal maailma nurgas, et kannatab õhusaaste, unehäired jne.

Meie õhupuhastid on kõrge-jõudluse ja kõrvaldada jäätmeid ja kulu ühekordselt kasutatavaid filtreid.See on vaikne, energiasäästlik ja lihtne kasutada.See pakub sa puhas õhk ja on roheline lahendus puhastamiseks õhu teie kodus.

2010. aastal. BeiAng kolis oma tootmise liin Hiina tehas hõlmab rohkem kui 50.000 ruutmeetrit üle 100 töötaja ja meie Hiina harukontor üle 60 töötajat.

Täna uhkelt tutvustame maailma kõige arenenum ionic õhupuhastid null-jäätmete ja taaskasutatavate disain, mis tõesti toob kasu ja mugavuse, tehnoloogia kõigile.

Me tervitame globaalse ostjad, kes jagavad samu arusaamu, et meiega koos töötavad koos .me saame luua parema maailma parema tehnoloogia ja nutikas tooteid.Meie Tunnistuse KKK Q 1: Kuidas ma saan selle hind?

A: Me tavaliselt hinnapakkumise 24 tunni jooksul pärast me saada oma päring(välja Arvatud nädalavahetus ja riigipühad).Kui te olete väga kiiresti, et saada hind, palun e-posti, meile, või võtke meiega ühendust muudel viisidel, nii et me saame pakkuda teile hinnapakkumise

Q 2: kas ma saan osta proovid tellimusi?

A: Jah.Palun võtke meiega ühendust

Q 3: Milline on teie plii aeg?A: See sõltub tellimuse kogus ja hooaja paned järjekorda.Tavaliselt me saame laeva jooksul 7-15 päeva väike kogus, ning umbes 30 päeva suur kogus

Q 4: Milline on teie maksetähtaeg?

A: T/T, Western Union, L/C, ja Paypal.Me võime vabalt

Q 5: Milline on laevandus meetod?

A: võib vedada, mere -, õhu-või express(EMS, UPS, DHL, TNT, FEDEX ja ect).Palun kinnitage meile enne tellimusi

Mudeli Number F10
Päritolu Jiangsu, HIINA
Pinge (V) DC12V
Garantii 1 Aasta
Mõõtmed (L x W x H (Tolli) 11.65 "x 11.65" x 6.5"
Kontrolli Liik Digitaalne
Pinge DC 12V
Side meetod Bluetooth-ühilduva
Paigaldamine Tabel
Toote Nimetus Foldaway Õhu Ringluspump Fänn
Materjal Plast, ABS/PP+PCelectronic komponendid
Taimer 1-12 tundi
Reguleeritav kõrgus Jah
Brändi Nimi BMAD, Airdog
Rotary Vane Kogus 9
Töötab praegu 2A
Taotlus HOTELL, Väljas, Garaaž, RV, Kaubandus, Leibkonna
App-Kontrollitud NO
Kaal 2.6kg
Müügijärgse Teenuse Vaba varuosad
Võimsus (W) 18
Aku liitium aku 2000mAh*4
Tüüp Õhu Jahutusventilaator
Kaugjuhtimispult Jah
Toote suurus D290*H520-794mm
Toite Allikas Aku, USB
vertikaalse pööramine 90 Kraadi
Tuule kiirus 12 Kiirus

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut