Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

315 Pack Pilt Riidepuud Kõva Seina Betoon Seina Riputamise Foto Raamid Levy Konks Kunsti Maali Ekraan Riidepuud

Laos
€40.68 €26.86

Sku:

n141751

Sildid:

see komplekt suudab lahendada kõik oma kaunistus vajadustele.Kui multipack oli riidepuud kõik suurused ja kujundid, seina tapeedid.palun valige õige suurusega oma pilt.Ekraan teie pulma foto raami ja head mälestused, see multi-funtional rippuvad komplekt, tugev hoidke foto ekraan, hea, et kaunistada oma kodu või kontorit.

hea lahendus riputamiseks väikese ja keskmise suurusega raami minimaalse kahju, et seinad.Ideaalne rentimine.See on ainult 4 pisike nõelaauk nagu push-pin pärast hoolikat eemaldada koos tangid või nuga .see plastik nähtamatu traceless levy raami konksud on kõrge kvaliteet, kandevõime, mis sobib rippuma kodus ja kontoris, kunst, kaunistused nagu kell, pildiraam, foto seinale,raamitud vaipu, kalendrid, plakatid, pärg.

Plastikust betoonseina riidepuud saab kasutada nii pilti, riidepuu, foto raami riidepuu, peegel riidepuu, kasuliku riidepuu jaoks decor teemad, võti ketid, kotid, mütsid, decor, kunsti -, mantli-ja riidepuu.ideaalne korter, maja, dorm, kontoris, koolis, garaaž,aed ja terrass seina Art decor.Kergesti eemaldada; vähe või üldse mitte kahju; lehed peaaegu nähtamatu või väga väike märgid seinal.

SOBIB erinevate PINDADE: tööle parima levy,betoon seina,šlakk ploki seina -, tsemendi-seinad, kleebised seinale, lubja seina, lubjatud seinad, puidust, puidust uksed,tapeet seina.Sobib ideaalselt koju ja kontorisse.Ei soovitata kipsist seinad või vanem seinad, mis on tihedam.MÄRKUS: marmor seina, klaasi ,pealkiri, kivi seina ,telliskivi seina ja kipsplaadi ei sobi.

Lihtne paigaldus: õrnalt haamriga nelja terasest naelad sisse betoon seina, kuni küünte lõpp on isegi valge plastikust heegelnõel top.ja ei jälgi jääb.Seda saab teha see lihtne või keegi teine installida fotod, maalid või muud rippuvad kaunistused.lihtsalt veenduge, et te veidi haamer 4 väikese terasest naelad, ei haamer plastikust osa, mis on lihtsalt katki.

värv:valge

Materjal:Plastik, teras küüned

Pakendi Sisu:

60 x XL Pildi riputamise Konksud 5cm maksimaalne kandevõime on 35 lbs

60 x Suur Foto Konksud 4cm maksimaalne koormus on 20 lbs

60 x Keskmise Raami Konksud 3cm maksimaalne koormus on 10 lbs

120 x Väike riputamise Konksud 2,5 cm maksimaalne koormus on 2 lbs

12 x Star Pea Konksud 2.6 cm maksimaalne koormus on 6 lbs

3 x Konks käsipuu

Ettevaatust:

1 ,Küüned on väga terav, nii et palun kasutage konksud hoolikalt, et vältida juhuslikku kahju sõrmede.

2 ,pidage konksud lastest eemal, kohas toote ohutu ala pärast kasutamist.

3.Mõned seinad on lahti pinnal, ja kui nad koputama küüned, neid on lihtne koputama ja kuid pakkuda kohutav koormusi.Veenduge, et te kinni konks ja tõmba heegelnõelaga aas.Kui te ei saa tõmmata konks, saab riputada raam ohutult.Ei jätka kasutada õngekonksu, kui te tõmmake see välja.

4.Lihtsalt veenduge, et te kasutate õige suurus, kui rippuvad esemed konksud

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut