Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Laste Hariduslik Mänguasi Teadus Katse Tootmise Tehnoloogia 3D Projektsioon Õpilane DIY Lõbus Tuba Kerge Projektor Mänguasjad

Laos
€4.36 €3.05

Sku:

n143257

Sildid:

Tuua rõõmu, et oma pere ja sõpradega koos meie 3D Holographics Projektsioon Mänguasi!Arendada loovat mõtlemist, kasutades optilisi illusioone luua uimastamist prognoose.See parim kingitus on projekti sama uskumatu mõju iga kord.

Toote Mõõdud: 200*80*135mm/7.87*3.14*5.31 aastal

Laadi nõuanded:

Sisaldab väikeseid osi

Teade:

Palun lubage 1-3mm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.

Erinevad monitorid ja erinevate valgustus, pildid ei näita tegelikku värvi kirje.Täname oma arusaamist.

Nimekiri:

3D Holographics ekspositsioonistendid x 1 set

Vaata rohkem toote detailid

1.Tõsta Oma Ekraan: Presentatsioon realistlik 3D-s kergust, kasutades meie mitmekülgne ekraan seisab.Looma lõualuu-dropping pilte, mis ei jäta publik, kõne-vähem.

2.Kujutlusvõime Erguti: Stimuleerib laste loovust meie 3D-s Display Seisab.See toode pakub interaktiivset hologrammid, mis võimaldavad lapsed kohandada oma lugusid ja mänge, parandada loov mõtlemine.

3.Revolutsiooniline Tehnoloogia: Muuta oma tootel arvesse muu-maiste kogemusi meie 3D Ekraan Seisab.Kasutada optilisi illusioone, et luua 3D-s väikeste objektide, kütkestav kliente ja suurendada müüki.

4.Mitmekülgne Objekti Ekraan: Presentatsioon tahes objekt, mille lihtsus, kasutades meie 3D-s vitriin.Kaasas peegel, konn skeemi, juhiseid, ja hologramm teavet väsimatu objekti asendamine

5.Ilus kingitus: See on parim kingitus lastele, ideaalne sünnipäevad ja Jõulud.Lapsed 4 aastat ja rohkem, saab uurida hämmastav loomade ja planeedi 3D-pilte, kus ta.Suurepärane vahend, interaktiivne õpe.

Brändi Nimi Rondaful
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut