Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Pöörlev Meik Abimees 6 Slots Kosmeetika Ladustamise Ja Edevus Parfüümi Korraldajad 360 Kraadi Pöörlevad Meik Korraldaja Edevus

Laos
€6.99 €4.54

Sku:

n145340

Sildid:

Hoia oma meik pintslid ja muude igapäevaste korraldatud koos selle pöörleva harja hoidja.Valmistatud kõrge kvaliteediga ABS materjalist, see on vastupidav ja kergesti puhastatav.Saate kasutada ka see, et poodi, pintslid ja muud kunstitarbed.See mitmekülgne omanik teeb väga Jõulud kingitus igaühele, kes armastab ilu, ega loovust.

Kirjeldus:

Toode: Meik Harja Hoidja Ladustamise Kasti

värv: Valge

Materjal: ABS

Suurus: 14*11cm\5.51*4.33 tolli

Kaal: 300g

Pakk Nimekiri:

1tk Meik Harja Hoidja Ladustamise Kasti

Vaata rohkem toote detailid

1.Avar Storage Capacity: See pöörlev meik korraldaja on stiilne ja elegantne disain, mis suurendab ilme oma edevus.Hotellis on 6 soonega kupeed talletamiseks ja korraldamiseks oma meik pintslid.

2.Pöörlev meik korraldaja: enam kaivella sahtlid või kapid leida oma meik.See pöörlev meik korraldaja võimaldab teil hoida päevane organiseeritud käeulatuses.Lihtsalt spin ümber ja valida, mida sa vajad.See on ideaalne lahendus, hõivatud hommikuti ja kiire touch-ups.

3.Kvaliteetne Materjal: Selle pöörleva meik korraldaja on lihtne, kasutusjuhend ja kõik osad peate häälestama minutit.Saate reguleerida kõrgus plaate vastavalt oma eelistustele.

4.Seda on lihtne säilitada ja Juurdepääs: See pöörlev meik korraldaja on laienenud grid ja 360 kraadi pöörlev alus, mille abil on lihtne salvestada oma huulepulgad, pintslid ja muud ilu tooteid.Saate neile juurdepääsu ilma vastupanu, nagu need oleksid selgelt nähtavad ja juurdepääsetavad.

5.Läbimõeldud Kingitus: See pöörlev meik korraldaja on tark ja stiilne lahendus korraldamiseks ja väljapanek oma ilu .Kuna see säästab aega ja ruumi, see on suurepärane kingitus naistele iga kord.

Materjal Plast
Kasutamine Muud
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut