Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Silikoon Ujuda Ühise Põllumajanduspoliitika Lapsed Silikoon Dušš Üpp Väikelastel Hai Mustrid Vastupidav Veekindel Ujumine Mütsi Eest Väikelastel Tüdrukud Poisid

Laos
€6.08 €4.25

Sku:

n14574

Sildid:

Kirjeldus:

Lapsed Ujuda Mütsid on valmistatud kvaliteetsest silikoonist materjalidest, muutes need pehmeks, usaldusväärne ja naha-sõbralikud, pakkudes neile mugav seljas kogemus.Armas hai mustrid tuua neile jumalik otsib ja 3D-ergonoomiline disain on täielikult katta kõrvad ja juuksed lapsed, et vältida vee niisutamine pikad juuksed või sisenevad kõrvad.

Tehnilised andmed:

Toote Nimetus: Väikelapse Ujuda Kork

Materjal: Silikoon

Sobib igas Vanuses: Lapsi vanuses 3-6

Kaal: umbes 50g

Pakendi Suurus: umbes 15*15*5cm/5.91*5.91*1.97 tolline

Pakkeleht:

1* Ujumine Cap Lapsed

Märkused:

1. Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.【Armas Mustrid】: Projekteeritud armas hai mustrid, teise lapse Ujuda ühise Põllumajanduspoliitika toob oma lapsed on jumalik otsib ja võimaldab teil ära tunda neid rannas või basseini kergesti.

2.【Usaldusväärne ja Vastupidav】: Pakub töökindel kasutada, Ujumine Üpp teise lapse kasutab kõrge kvaliteediga silikoonist materjalid, ja on pehmed ja nahasõbralikud.

3.【Kena Elastsus】: Annab teile mugav seljas kogemus, Lapsed Ujuda ühise Põllumajanduspoliitika omadused kõrge elastsus ja saab venitada lihtsalt ilma kerge deformatsioon.

4.【Veekindel Disain】: Dušš ühise Põllumajanduspoliitika omadused 3D ergonoomiline disain, mis täielikult katab kõrvad ja juuksed lapsi, takistavad vee mõjutavad pikad juuksed või sisenevad kõrvad.

5.【Ideaalne Praegune Valik】: Lapsed Ujumine Cap on ideaalne kingitus väikelastel, poisid ja tüdrukud, mis pakuvad kaitset nende jaoks samal ajal kui ujumas, duši all, vannis, ja rohkem.

Kohaldatava Inimesi MEHED
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut