Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

12 Slots Niiskuskindel Kohver Ekraan Hoiukarpi Vaadata Box Ekraan Vahend Teile, Kes Armastavad Kellad

Laos
€52.00 €39.00

Sku:

n147559

Sildid:

Spetsifikatsioon

Värv: Kollane

Mudel: M-3728

Pind Materjal: PP, 304 roostevabast terasest

Vooder: Käsn

Stiil: Portable

Kandevõime: 100kg/221 lbs

Võimsus: 6.6 L/5.8 qt

Kuju: Ristkülikukujuline

Assamblee On Nõutav: Ei

Objektide arv: 1

Kambrite arv: 12

Kandevõime: 15kg/33lbs

Toote Seina Paksus: 2,5 mm/0.1 aastal

Kaas Sügavus: 1,5 cm/0.6 aastal

Neto Kaal: 1.2 kg/lbs 2.65

Üldiselt Suurus: 33.5*25*6.5 cm/ 13.2*9.8*2.5 aastal

Iga Sahtli Suurus: 6*6.3 cm/ 2.4*2.5

Pakendi Suurus: 37*12*31cm/ 14.6*4.7*12in

Komplekti Kuulub

1*Plastikust Kella Box

Kirjeldus

Vaadata kast on valmistatud kõrge-tugevus pp materjal, mis on shock-vastupidavad, surve-tõendeid ja vastupidav, ja saab tõhusalt kaitsta oma kellad vee, tolmu ja saasteainete, nii et teie kellad jätkab sära.See on fine sisemine struktuur ja mahutab 12 kellad, koos sponge kupeed vahel iga kell, et vältida hõõrdumist ja kokkupõrke.See on praktiline, ilus ja kõrge kvaliteediga vaadata abimees, tuues parem kaitse ja kasutamise kogemus teile, kes armastavad kellad.

Peamised Omadused

Füüsilise Surve Riiv: Selle riivi kasutab surve-põhise füüsilise põhimõtet, et teha kasti ja riivi tugev ja vastupidav, ja ainult inimese jõud võib avatud see, parandada selle turvalisust.

12 Kupeed: Iga kell pad on ruumi 2.4*2.5, ja suutlikkuse kogu kast on 5.8 qt, mis tähendab seda, et seal on piisavalt ruumi vahel kaas ja vaadata pad, et mahutada eri suurused, kellad, et täita oma erinevaid vajadusi.

Ultra-kerge, Kaasaskantav Käepide: See toode on kokkupandav käepide disain muudab selle mugav hoida, vastupidav ja võib viia kuni 33lb, mis võimaldab teil kergesti tõsta ja vaadata kasti, säästes samas oma ruumi.

Tugev ja Vastupidav: kvaliteetne PP ja 304 roostevabast terasest, mis teeb selle toote happe ja leelise vastupidav, kulumiskindel ja surve vastupidavad , taluma kaal 221 naela, ohutuse parandamisele vaadata ja side vahel, ülemised ja alumised katted.

Multi-protection: padi käesoleva vaadata kast on valmistatud laine sponge peal kate, ruut sponge keskel, ja korter puuvill allosas, kus on kokku kolm kihti sponge kaitse disain, mida saab tõhusalt kaitsta teie kell on koputasin.

Keskkonnakaitse: PP materjali saab taaskasutada, on mittetoksiline ja ohutu, biolagunevad, ei kahjusta inimese keha ja keskkond , tervislik ja roheline.

Parim Kingitus: See on suurepärane kingitus isa, poiss, mees, poeg, ülemus, sõber, või muud vaadata koguja oma elu.

Hea Klienditeenindus: Suhtlemine on parim viis probleemide lahendamiseks.Kui sul tekib mõni probleem, pärast ostu sooritamist, palun võtke meiega ühendust aega enne avamist või pakendit avamata kasti.Teeme oma parima, et lahendada probleem teie jaoks.

Detailid

Sile Laager: roostevabast terasest laager muudab ühenduse tihedam ja ka aitab teil avada ja sulgeda toode.

Ümardatud Nurgad: nurgad ja see lahter on mõeldud ümardatud nurkadega, mis on vastupidavamad koormuse ja mõju ning võib täielikult kaitsta teie vaata ja nahka kahjustuste eest.

Ere Värv: Oma särav ja ergas kollane võib ligi meelitada silmad rahvahulga ja parandada ohutust sõidu ajal.

Security Lock Auk: luku augu konstruktsioon vaadata box võimaldab teil kergesti lisada kombinatsioonlukk, veelgi vähendada võimalust, et teie vaata varastatud.

Taotlus

Seda toodet saab laialdaselt kasutada kaubanduskeskused, vaata, poed, kodud, stuudiod, travel, jne.See on ideaalne valik, vaata entusiastid, kollektorid, jne.

Märkused

1. Palun hoida vaata kasti kuivas kohas ning vältida kokkupuudet vee või niiskuse, muidu on see põhjus, et vaadata rooste.

2. Palun vältida otsest päikesevalgust.Vaadata kast all päikesevalgus toob kaasa ülekuumenemise ja kvaliteeti mõjutavate vaadata.

3. Palun puhastada ja desinfitseerida seda regulaarselt, et vältida bakterite kasvu ja teostama regulaarset hooldust, näiteks asendades käsna kasti ja kontrollida, kas iga osa on normaalne.

4. Palun lubage kerge värvi vahe on tingitud pildistamise valguse ja 1-3cm vea tõttu manual mõõtmise, ja veenduge, et te ei pahanda enne tellimist.

Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Plast
Stiil Modern Stiil
Tüüp Kirjaalused & Konteinerid
Kasutamine Tühi-tähi
CN Sichuani
Kuju Ristkülik
Funktsioon Öko-sõbralik

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut