Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Unisex Tõmblukk Pakkimine Zip Jalatugi Põlve Avatud Varvas Slim Sukad Remont Jalad Vältida Veenilaiendite Sokid Jala Varrukad

Laos
€6.93 €0.46

Sku:

n14809

Sildid:

FUNKTSIOONID JA ANDMED

Vabastamisega jala valu ja paistetus!

Need Lukuga Kompressiooni Sokid on lihtne kasutada ja aitab leevendada ja taaselustada oma jalad, andes sulle pep tagasi oma sammu!Alalise kogu päeva võib põhjustada valu kogu oma jalad ja jalad, kuid need Lukuga Kompressiooni Sokid leevendada seda valu, suurendades ringlus, andes teile kiire vabastamisega isegi oma halvim valu ja paistetus!

Varvaste-vähem disain sobib iga suuruse suu ja näputäis-vastupidav tõmblukk muudab need sokid lihtne panna ja ära võtta.

Need compression sukad on valmistatud hingav nailon-spandex segu, mis võimaldab neid kanda mis tahes tüüpi kinga.Alasti värvi segud hästi koos kõige naha toonid, nii et keegi isegi ei tea, sa kannad neid!

Mugav disain on ideaalne pikkadeks sõitudeks ja aitab leevendada turseid ja vedelikupeetust!Päeva kannatusi jala turse ja valulik veenilaiendid on üle.Nüüd te saate aidata leevendada teid sümptomid iga päev, Lihtsalt Zip-valu ära Lukuga Kompressiooni Sokid!

Voolik Kõrgus Sukad
Osakonna Nimetus Unisex
Sõrme-eraldatud No
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal nailon
Sugu MEHED
CN Guangdong

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut