Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

UK Taustavalgustusega Sülearvuti klaviatuur HP Probook 430 G5 440 G5 445 G5 UK Layout

Laos
€27.03

Sku:

n149158

Sildid:

*Värv:Must

*Seisukord: Brand New

*Ühik: 1 tk sülearvuti klaviatuur

*Märkus: Katsetada, et olla 100% töökorras.

*Garantii: 180 PÄEVA

Ühilduvad Mudelid: UK Taustavalgustusega Sülearvuti klaviatuur HP Probook 430 G5 440 G5 445 G5 UK Layout

Teade:

Kõik pildid on tegelik pildid.

Palun kinnitage oma masina tüüp, klaviatuuri keel, suurus, värv ja kujundus võtmed enne ostu. (kui varjatud klaviatuuril Enter klahvi on erinevad, siis ei saa paigaldada).

Kui teil on küsimusi, või ei ole kindel, võite meiega ühendust võtta aega.

Kui ostate suurema koguse, seal on väike allahindlus.

Impordi tariifi-või muid makse EI sisaldu toote hind või postikulud.Kui teil on küsimusi, palun pöörduge kohalike Tolli enne tellimist.Palun teavitage meid kui teil on mingeid erilisi nõudeid shipping deklaratsiooni.

Palun võtke meiega ühendust - Wechat:nb1985xdd;telefon /whatsapp :+86 18927497878 ;Email:[email protected];QQ:1642623320

Tagasi ja Garantii :

Kõik tooted on testitud ja heas töökorras enne saatmist.

Kui kuvatakse vale või defektne, punkt, palun võtke meiega ühendust asendamist või tagastamist, sõltub sinu kätte punkt.

Iga isiklikud põhjused(mitte-müüja viga) tagastamise toetuse, palun võtke meiega ühendust 14 päeva jooksul.Tagastatud tooted peavad olema algne seisukorras, ja tagasi laevandus tasu peaks olema ostja kulul.Tagasimakse tehakse pärast taotluse saamist tagastatav kaup.Ostjad on vastutav kahju hüvitamise ja kahju ajal tagasi.Kui esemed on kahjustatud, kui nad on tagasi, ostjad ei saada kogu toetust.

Pakume Kuue kuu hooldus.Puudusega objektid jooksul garantiiperioodi jooksul võib tagastada.Ostjad peaksid kandma merevedude kulusid.Palun võtke meiega ühendust tagastamise aadress.Me remont või vahetus neile ASAP.

Garantii ei hõlma kaupu, mis on füüsiliselt kahjustatud või mis EI ole tavatingimustes nagu väärkasutus ja ebaõige paigaldamine.

Tagasiside:

Kui olete rahul toote sa said, võtke julgelt jäta meile positiivne ( + ).

Kui sinu üksus ei ole kohale või ei vasta kirjeldus ja tahaks jätta negatiivset tagasisidet, siis palun võtke meiega ühendust, et kõigepealt annad meile võimaluse teha asju õigesti ja me teeme oma parima, et aidata teil lahendada probleemi, kui negatiivne tagasiside ei lahenda probleemi.

Suur tänu, et meie ostjad nende toetust ja usaldust meie tooteid.

(*^__^*) Suur tänu~

Ühilduva Brändi HP/Compaq
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi XIN-JIMY
Osa Number 430 G5

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut