Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Auto Aken Silmist Kate Spray Anti Vihma Kate Auto Klaas Hüdrofoobne Kate Vedel Veekindel Veekindel Anti Fog Spray

Laos
€11.64 €5.82

Sku:

n14917

Sildid:

Bullet Punkte:

1.Väga Tõhus Anti-Fog: Kogemus selgem ja katkematu vaatepilt meie väga tõhus anti-fog spray, mis hoiab läätsed selge, takistades udu build-up, vähendades nägemishäired ja selgete vaatepilt, isegi niisketes tingimustes.

2.Mitu Ülesannet: Hoida oma kaitseprillid udu-tasuta meie anti-fog spray.Saada reaalajas kaitse udu igas olukorras, täiuslik ujumise kaitseprillid ja mitmeotstarbeline kasutamine.Hüvasti udune nägemine!

3.Lihtne Kasutada: Meie Anti Fog Spray on ideaalne lahendus udune-up läätsed.Spray ja pühkige õrnalt ja ühtlaselt puhtale prillid pinnad.Selle kiire-kuivatamine valem on lihtne kasutada.Nautige täiustatud nähtavus ja ohutus ilma udustamine.

4.Kestev Kaitse: hüvasti udune prillid koos meie Anti Fog Spray.Oma pikaajalise valem tagab selged läätsed ka pärast pikemat kasutamist.Ei ole vaja pidevalt pesta või puhastada, meie spray pakub tõhusat kaitset udustamine aja jooksul.

5.Ohutu ja Usaldusväärne: Hoidke oma silmist kristallselge ajal spordialad toote, mis on ohutu ja ei ärrita, jättes ei ole kahju, et prillidega läätsed.

Kirjeldus:

Hoia oma läätsed selgeks meie mitmeotstarbeline Anti Fog Spray Prillid.See kõrge kvaliteediga valem kuivab kiiresti ja annab pikaajalise püsiva, tõhusa kaitse vastu, uduseks muutumise ennetamiseks, teatud aja jooksul.Hüvasti udune-up prillid hea!

Tehnilised andmed:

Maht: umbes 100ml

Laadi nõuanded:

1. Põhjustel, nagu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, võib esineda kergeid värvi erinevusi pilte mõned tooted.Värv on teema, et tegelik toode!

2. Palun lubage kerge suuruse erinevused on tingitud erinevatest manual mõõtmise.

Pakkeleht:

1*Jõllitama Anti Fog Spray

Toote Maht 100ml
Toote Kaal 118g
Päritolu Mandri-Hiina
Erilised Omadused Vett tõrjuv

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut