Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Pisar Ära Kalender Skulptuur Maa 3D Panoraam Raamatu Skulptuur Kalender Maa Mudel Laud Home Decor Kalender, Memo Pad

Laos
€68.31 €24.60

Sku:

n149977

Sildid:

Oma lihtsa, kuid stiilse paber-ja akrüül alus, see on ideaalne valik kinkimine pere ja sõpradega.Ei laseks seda peab-on kirje iga laua-või jagatud ruumi!

Kirjeldus:

Nimi: 3D Kalender, Memo Pad

Materjal: paber + akrüül alus

Toote mõõdud: 3.5*3.5*3.5 aastal

Nimekiri:

1 x 3D-Kalender 2024

Vaata rohkem toote detailid

1.Uuenduslik Tear-Off Disaini: Tõsta oma päeva meie 3D Kalender 2024, loominguline raamatu skulptuur, mis paljastab oma disaini, mille igal leheküljel tear-off.Nautida uimastamist 3D-mudeli Maa kui teil on inspireeritud aastaringselt selle unikaalne ja sisukat tööd kunsti.

2.Meeldetuletuse Funktsioon: Lihtsalt pea meeles, tähtsad kuupäevad ja sündmused meie 3D Kalender 2024. See on ülim töö & kodu assistent, aidates sul jääda organiseeritud & alati, mis tuletab meelde, et aeg ootab keegi.

3.Erksad Värvid, Peen Tekstuur: Valmistatud paber ja akrüül alus, meie 3D Kalender 2024 funktsioone, erksad värvid ja peen tekstuur, et lisada stiili oma tööd ruumi.See on keskkonnasõbralik valik, mis on nii vastupidav ja lõhnatu

4.Kõrgenenud Elegants: Kaunistada oma interjööri koos käesoleva uimastamist 3D Kalender 2024. Tema rafineeritud disain on ideaalne kallis seadistuse.Keskmise suurusega tööd saab panna lauad, raamaturiiulid, windowsills, jne.

5.Valik Kinkimine: Tõsta oma kingitus-mis annab meie 3D Kalender 2024, iga kuu vitriine ainulaadne teema ja motiveeriv tsitaat inspireerida ja kaunistada tahes laud.On läbimõeldud valik pere, sõbrad, õpetajad, kolleegid, laste-ja kunstihuvilistele samasugused!

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut