Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Keraamiline Kate Spray 120ml Nano-Katte Tehnoloogia Auto Vaha Anti Scratch Lihtne Kasutada Polümeeri Värvi Hermeetik Detail Kaitse

Laos
€12.79 €6.39

Sku:

n15125

Sildid:

Kirjeldus:

Nano Lakk Agent on tõhusad oksüdatsiooni, kriimustuste ja turbulentsi kahjustamata värvi!See isegi toodab peaaegu mingit mustust.

Meie keraamiline kiire mantel toimib kui kinnisti, et anda oma sõiduki selge shield kaitse.

Kirjeldus:

Nimetus: Kate Spray

Materjal: Vedelik

Pakkimine: Kartongi Pakendamise

Kogus: 120ml

Suurus: umbes 18*7cm / 7.0*2.7

Pakkeleht:

Spray Lakk*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Suur Funktsiooni: Meie keraamiline kiire mantel ka toimib kui kinnisti, et anda oma sõiduki selge shield kaitse pakkudes ka ilus läige, mis takistab auto värvi asutuste mustuse, pori, soola, lume, ja nii edasi.

2.Kaitsev Kiht: High-performance katte saab hoida välimus oma auto ohutu, moodustades lakk, mis on nii läikiv nagu uus ja moodustavad kate pärast katte taastamine värvi oma tehasesse riik.

3.Vähendada Kriimustuste: Liiva erosiooni põhjustab erinevate kriimud värvi kohad.See Auto Polish Spray saab moodustavad kaitsva kihi, et vähendada või ära hoida kriimustuste tekitatud välised jõud.

4.Lihtne Kasutada: rakendus on väga kiire.Lihtsalt spray keraamiline kate autod " asutused ja pühkida rätikuga.Saad oma auto tagasi, väga heas korras!

5.Mitmekülgsus: auto keraamiline kate on võimalik kaitsta kõiki sõidukeid oma garaaž ja veenduge, et teie veoautod, RVs, paadid, mootorrattad, mustuse bikes, Atv-d, ja rohkem kaitstud.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut