Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Uus originaal kõlarid Lenovo S340-15IWL S340-15IML S340-15API S340-15IIL sülearvuti sisseehitatud kõlarid FRU 5SB0S31881 PK23000YV00

Laos
€8.88

Sku:

n154527

Sildid:

Teade! ! ! (Juhised enne tellimist)

1. Palun kinnitage esmalt, kas teie toode mudel sobib toode see link (võite saata meile toote pilt kinnitust, ja klienditeeninduse vastame kohe!!!).

2. Seda toodet tuleb kasutada koos teiste tarvikud arvuti, veenduge, et teie muud tarvikud on töökorras!Elektroonika nõuab erialaseid teadmisi.Kui sa ei ole hea remont arvutite, osta ettevaatusega.

3. Maksu küsimusi, palun veenduge, et saate lahendada tollivormistuse küsimused iseseisvalt, me ei vastuta tollimaksud.Täname oma arusaamist!

4. Need mudelid on ainult osa meie varude, meil on rohkem.Kui olete huvitatud tahes meie tooteid või soovite, et arutada tellida, palun võtke meiega ühendust.Ootame, et luua pikaajalisi koostöösuhteid meie klientidele.

Kallis klient, allpool on andmed pilte tooteid müüme seda linki.Mõned mudelid on erinevad, palun kontrollige üksikasjalikult enne ostu.Kui teil on mingeid kõhklusi, siis palun võtke meiega ühendust.Meil on hea meel, et teenida teid.

Meil on professionaalne müüja sülearvuti emaplaadi tarvikud Hiinas, kellel on esinenud rohkem kui 20 aastat.Meil on kümneid tuhandeid laos ja sadu hulgimüüjatega üle kogu maailma.Me tervitame lahtiselt ostud ning annab konkurentsivõimelise hinna ja kvaliteediga.

Jahutusventilaator on täis õhumulle.Professionaalne pakend kaitseb emaplaadi ja hoida seda terve oma kätega.Palun ole kannatlik ja oota oma paketi.

Meie pood aktsepteerib Visa, credit card, WebMoney, Qiwi rahakott, Western Union, T/T, Brasiilia Boleto, SOFORT Pangandus, ja Paypal.Kui sul on sageli kauplus Hiinas ja on agent Hiina, kes võib anda maismaa RMB makse, me tervitame offline lahtiselt ostud ning teile pakkuda allahindlust.

1. Me katse ja pakendi emaplaadi piires 2-5 päeva.Enamiku oma punkte laeva kaudu Novoauto.ee Standard tasuta.Tavaliselt 10-35 päeva või 60 päeva, et jõuda kogu maailmas.

2. Kiirendatud shipping Novoauto.ee Premium Shipping, DHL, Fedex, EMS, võtab 5-14 päeva, et jõuda.

K: Kas tooted on testitud enne shipping?

---Müüja lubab, et toode on testitud enne saatmist.

Q: kas ma saan tagasi toote, kui see ei tööta?

---Kõik tooted on testitud enne saatmist.Kui toode teile ei tööta korralikult, siis palun pakkuda tööd video ja meil on professionaalne tehnika remondi meeskond aidata või pakkuda teile tasuta tagasi.

K: ma ei tea, kas minu mudel ei sobi?

---Kui sa ei ole kindel, kas teie toode on sobiv.Toote pilte saab esitada ja me leida õige toode teile.

1. Toode sisaldab 90-päeva garantii, eeldusel, et perioodi näidatud garantii silt.

2. Kui on probleem emaplaadi saadud ostja, ostja võtke meiega ühendust niipea kui võimalik ja anname ostjale vahetada või tagastada teenust.

3. Kui paketi saate on kahjustatud tõttu logistika probleeme, palun hoidke tõendeid kahju, et esimene pakett (rekord video) ja saab hüvitist taotleda hiljem!Kui ostja ostab vale emaplaadi konsulteerimata, ta kannab kõik postikulud!

4. Kui te ei ole rahul meie tooted, siis ei tõsta vaidluse esimene, palun võtke meiega ühendust, me püüame oma parima, et pakkuda teile rahuldav teenindus!

Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut.Mistahes probleem,palun võtke meiega igal ajal .Me püüame oma parima, et lahendada see enne lahkumist negatiivne või neutraalne tagasiside.Me anname teile 5 star positiivset tagasisidet, kui olete kinnitanud oma tellimuse.Aitäh!

Toote Tüüp Sülearvuti Kõlar
Brändi Nimi OLOPKY
Ühilduva Brändi lenovo
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number S340-15IWL S340-15IML S340-15API S340-15IIL
Osa Number 5SB0S31881 PK23000YV00

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut