Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Õhu Väljalaske Kanali Pistik Äärik Lihtne Paigaldada Ring Toru Adapter Seina Vent, Küte Elektrivooluringi Pistik Sirge Flants Pistik

Laos
€2.22 €1.22

Sku:

n159690

Sildid:

Kirjeldus:

【Kõrge Kvaliteediga Materjali】: Meie Õhu Ventiili Äärik on valmistatud vastupidavast materjalist, tagades pikaajalise toimivuse.See on disainitud taluma kulumine regulaarne kasutamine ja vastupanu korrosioonile, mistõttu on usaldusväärne valik oma ventilatsiooni süsteem.

【Tõhus õhuvoolu Disain】: ventilatsioonitoru Pistik omadused hoolikalt projekteeritud disain, mis soodustab optimaalse airs voolu.See aitab säilitada tasakaalustatud õhu rõhk jooksul oma ventilatsiooni süsteem, suurendada selle tõhusust ja tulemuslikkust.

【Lihtne paigaldada】: See Seina Õhu Toru, Voolik Äärik on mõeldud lihtne paigaldus.See mahub ideaalselt standard suurusega õhutorud ja sisaldab eelnevalt puuritud augud kiusame tasuta alustest.

【Mitmekülgne Kasutamine】: Meie Sirge Flants Pistik sobib erinevaid rakendusi, sealhulgas väljalaskesüsteemi, või kodus parandamise projektid.See on ideaalne komponent elamu -, äri-või tööstus-ventilatsioonisüsteemid.

【Täiustatud Süsteemi Jõudlust】:, pakkudes turvalist ja õhukindlas seost teie õhu kanalid, see äärik aitab vähendada õhu leke, seeläbi parandada üldist tõhusust oma ventilatsiooni süsteem.See on oluline komponent, mis aitab säilitada siseõhu kvaliteeti teie ruumi.

Pakett Sisaldab:

1tk ventilatsioonitoru Pistik

Märkus:

Palun lubage veidi vigade tõttu manual mõõtmise ja erinevate monitoridega.

MainKey3 Pesa Heitgaaside Kanali Paigaldamine Ventilatsiooni Voolik
MainKey6 Pesa Heitgaaside Kanali Paigaldamine Air Vent Süsteem
MainKey1 Õhu Ventiili Äärik
MainKey5 Õhu Ventiili Äärik Istme Metallist Toru Õhu Ventilatsiooni
mudel Õhu Väljalaske Kanali Pistik Ääriku
MainKey4 Pesa Air Vent Süsteemi Riistvara Ümmargune Toru
Ühendus Ääriku
Päritolu Mandri-Hiina
MainKey2 Ümar Toru Õhu Ventiili Äärik Metallist Toru Air Vent

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut