Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

10tk Cheerleading Käsi Lilled Korduvkasutatavad Square Dance Competition Warm-up Cheerleading Tuju Sünnipäeva, Pulma Pidu Vahendid

Laos
€11.90 €5.95

Sku:

n161168

Sildid:

Toote nimetus:käsi-tõmbas lill

Toode värv: Nagu on näidatud joonisel

100% täiesti uus

Toote materjal: plast

toote omadused:

1. cheerleading mp mpde: meie cheerleading mp mpde on eredavärvilised ja valmistatud vastupidavast materjalist, ideaalne energia lisamine ja põnevust spordisündmused või etendus.

2. värviline: meie cheerleading mp mpde on mõeldud kvaliteetseid materjale, mitu värvi kombinatsioonid on rohkem pilkupüüdev, särav ja atraktiivne.

3. TANTSU-LINDID: Meie tantsu lindid on valmistatud voolav vahuvein kangad, mis loovad hämmastav visuaalne mõju, kui käepidemed on mugav hoida, ideaalne tantsu etendused, rütmiline võimlemine ja kunstilise väljenduse.

4. CHEERLEADER KÄSI LILLED: Meie Kisakoori Käsi Lilled on meisterdatud pehmest ja painduvast materjalist, et luua mugav käepide kisakoor.Saadaval erinevaid värve ja disaine, nad lisavad, element, lõbus ja stiili tahes cheerleading rutiinist.

5. SPORT TANTS LIPUD: Meie spordi tants lipud saab kasutada väljas tingimused ja funktsioon julge, pilkupüüdev graafika.Käepidemed on kerge ja lihtne grip, ideaalne tantsu etendused, paraadid ja spordiüritusi.

Ettevaatusabinõud:

1. Nagu me kõik teame , eri arvutite ekraani värve erinevalt, värv tegeliku objekti puhul võib pisut erineda järgmisi pilte.

2. Kui teil on tunne, raske valida suurus, võite julgelt ühendust mewe annab teile mõned soovitus, kuid see on teie jaoks viide ainult.

Saadetis sisaldab

10 tk käsi tõmmatakse lill

Tänan tähelepanu eest, Seal on nii palju kasuliku ja odava toote meie poest.Have a nice day!

Brändi Nimi ZTTO
Mudeli Number käsi tõmmatakse lill
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal PP

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut