Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Wall Mount Ladustamise Kott Multifunktsionaalne autohoidiku Kosmeetika Meik Mahuti tahke Šampoon Omanik Köök Vürtsid rack

Laos
€28.43 €14.21

Sku:

n163216

Sildid:

Bullet Punkte:

1. Vastupidav PP: Valmistatud kõrge-kvaliteet PP materjal, see wall mount ladustamise kott talub raskeid koormusi ilma surveta.Paksenenud disain tagab, et kott on stabiilne ja purunematu.

2. Lihtne Äravoolu: See wall mount ladustamise kott on alt äravoolu auk disain, mis võimaldab tühjendada, ilma et märjaks.See ei ole mitte kalduvus hallituse ja mädanemise, ja võite panna ingver ja küüslauk selles mugavalt.

3. Lihtne Paigaldada: See wall mount ladustamise kott on kergesti paigaldatav ja eemaldatav.Tegemist on küünte-vaba kleebised, mida saab kasutada mis tahes sileda pinna.Saab riputada see oma köök, vannituba, elutuba või magamistuba.

4. Ruumi Kokkuhoiu: Saavutada peatatakse ladustamine käesoleva wall mount ladustamise kott, mis on tagasi avamine disain on lihtne peatamine.See on väike jalajälg, kuid võib pack palju kraami väike ruum.

5. Mitmekülgne Rakendus: õnge peatamine, see wall mount ladustamise kott saab kasutada laialdaselt, vannituba, köök, elutuba ja rohkem.Seda saab seinale riputada ilma naelteta või kabineti ukse sees-ja väljaspool.

Kirjeldus:

See ujuv korv on valmistatud kõrge-kvaliteet PP materjalist ja nutikalt kujundatud, et takistada teid saada märg, samas äravool.Selle eemaldatav disain on uskumatult mugav, võimaldades mitu korvid, mida kasutatakse seeria.Oma küünte-tasuta vedrustus, paigaldus on lihtne ja arusaadav.Hüvasti täis letid ja tere organiseeritud ja tõhus ruumi!

Spec spetsifikatsioonile:

1. Nimi: Seinale Paigaldatud Korvi

2. Materjal: PP

3. Suurus ja kaal: Väike: 14.5*12*23.2 (cm) 171g

4. Suur suurus: 19.5*12*24 (cm) 225g

5. Stiil: suur, väike

Nimekiri:

Seinale Paigaldatud Korv*1

või Küünte-vaba kleebis*1

Kohaldatav Ruum Elutuba
Liigitus Mitte-tagaistme Rack
Päritolu Mandri-Hiina
Käitise Tüüp Seinale Paigaldatud Tüüp
Tüüp Ladustamine Omanike & Riiul
Nr. Määramistasandite Üksik
Kasutamine Tühi-tähi
Funktsioon Öko-sõbralik
Materjal Plast
Mudeli Number Wall Mount Ladustamise Kott

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut