Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Multifunktsionaalne Riided Riidepuu Magamistuba Korraldaja Pannal Riputamise Konks S Konks Köök Tööriistad Ladustamise Omanik

Laos
€1.81 €1.11

Sku:

n163266

Sildid:

Materjal:Ruumi Alumiiniumisulamist

Värv:Hõbedane / Must / Kuldne

Suurus:7.5*2.7*0.341 cm

Kogus:5tk/set

Komplekti kuulub:1set S-kujulised Konksud Paigaldamise Meetod:

Nõutav riistvara, lihtsalt riputada need s-kujulised konksud kohta postid, riiulid või seina rööpad.

Kasutamine

Kasutada riputamiseks mis tahes üksused, köök, magamistuba, vannituba, garaaž, või väljaspool.

Toote Funktsioon

Kvaliteetseid Materjale: konks on teinud ruumi alumiinium, ja pärast anodeerimine, konks kunagi rooste vastupidav ja kerge.Rippuvad kaal kuni 5 kg iga konks, saate mugavalt kasutada s-konksud riputamiseks teie rasked potid ja pannid.

Anti-Scratch & Anti-Drop: Need s-kujulised konksud elegantse serv ja siledad kõverad, nii et sa ei pea muretsema, kriimustada oma käsi ega punkte.Ümmargune pall disain mõlemas otsas tagab esemeid riputada ohutult ja ei lange välja.

Stiilne & Modern Style: Triple matt must kate resistid, mis on iga päev kriimud, rooste, korrosiooni ja pleegib.Matt viimistlus puhas välimus.Lihtne ja kaasaegne disain lisab stiilne puudutage oma kodu ja vähendab tüütu segadusega.

Väärtuslik & Praktilisi: pakume 5 tk, sest valikuid, punkt on suur väärtus, piisavalt oma vaba või asendamine.saate määrata neid üles riputada lusikad, pannid, mopid, käärid, kohvitass, ja muud köögiriistad oma pot hammas -, seina-rööpad, või riiulid.

Laialdaselt Taotluse: S-konksude külge saab riputada tahes üksused, köök, tuba, garaaž, või väljaspool.Ja koristama oma kapp, mille rippuvad riided, võtmed, mütsid, vööd, ehted ja muud.Samuti korraldada vahendid, garaaž, hang hügieenitarbed, hügieenisidemed, ja riideid vannituba ja riputada taimed oma aeda.

Materjal Roostevaba Teras
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut