Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

1 Tk Poole Avokaado Õhukindlas Ladustamise Kasti ,läbipaistvast Plastikust Avokaado Värske hoida Kasti Ladustamise Mahuti Majapidamises

Laos
€5.98 €3.89

Sku:

n169333

Sildid:

Omadused:

1. Kvaliteetne materjal: Läbipaistev Avokaado Crisper on valmistatud kõrge kvaliteedi ja raske materjal.Läbipaistev disain võimaldab teil selgelt näha salvestatud toidu-ja kergemini mõista värske riigi toidu.

2. Ruumi kokkuhoiu: oma unikaalne disain, sobib pannes tahes tüüpi külmik, istuvad väga vähe ruumi ja on mugav säilitamise ja kättesaadavuse.

3. Hoida värske maitse: See toode on spetsiaalselt ette nähtud ladustamiseks avokaado.Seda saab hoida värske riigi avokaado pikka aega, et vältida oksüdeerumist ja pikendada selle säilivusaeg.

4. Lihtne puhastada: võite lisada vett, et seda puhastamist või lihtsalt seda ellu nõudepesumasinate ja puhastus -, mis on väga mugav.

5. Nautida tervislikku elu: kasutades Poolläbipaistev Avokaado Crisper salvestada Avokaado, saate nautida värske Avokaado igal ajal, ilma et muretsema selle enneaegne kahju või halvenemist, mis on ideaalne valik neile, kes soovivad jätkata tervislikku eluviisi.

Spetsifikatsioon.

1.Materjal: Plastik

2.Värv:Läbipaistev

3.Suurus:umbes Pikkus*laius*Kõrgus 15.3*11*8cm

4.Kaal: about82g

Pakett sisaldab:1*Poolläbipaistev Avokaado (Silikoon Tihend) Crisper Box

Märkus:

Palun meelde tuletada, et tänu valgustus mõju, monitori heledust/kontrastsust jne, seal võiks olla mõned väikesed erinevused värvi toon veebisaidi foto ja tegeliku punkt

Brändi Nimi YOWEI
Mudeli Number Avokaado õhukindlas ladustamise kasti
Päritolu Mandri-Hiina
Funktsioon Öko-sõbralik

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut