Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Telkimine Vee Mahuti Avarii Vee Kannu Prunt, Matkamine Piknik BBQ, 12L

Laos
€42.38 €19.91

Sku:

n1694

Sildid:

[Omanäolist Disaini]Unikaalse välimuse disain, mugav salvestada vee ja avada vee ventiil, et saada vett, ei ole vaja seda muuta suund sageli.Vee hoidmine on varustatud vee toru ja reguleeritav kraan.Vee toru saab hoida soonde barrel keha teeb hoiustamise mugavamaks.

[Toit Klassi Materjal]Vastupidav vee mahuti on valmistatud Kõrge tihedusega PE, mis on BPA-vaba, öko-sõbralik, pehme, lõhnatu, jne.Nii vee konteiner on paksenenud seintega, anti-slip, kriimustuste, löökide ja korrosiooni vastupidavus, tugev ja vastupidav.Avatud õhu sissevõtu suur suletud kaanega, et kiirendada vee sealt välja kraan.Soovitame kaane avamiseks laiali lõhn pärast selle saamist.

[Light& Kaasaskantav Ämber]12L vee mahuti, on tugev käepide, valmis tuleb võtta ja panna.Sobib erinevatele üritustele, nagu telkimine, piknikud, RV reisimine, kodu veemahutite, office avarii.Vee kannu suurus: 37x28x16cm

[Lihtne Puhastada]Suur vee voolama toetab oma käe jõuda iga positsiooni sees ämber, te ei pea muretsema et plekid hoida veega anumas.

suurus: 37 x 28 x 16cm

Materjal: PE

värv: ArmyGreen

Pakendi Sisu:

1 x Telkimine Vee Mahuti

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Tüüp Tasku, Multi Vahendid
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut