Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

23 Töö Puidu Põletamine Komplekt, Puidu Põletamine Kit Täiskasvanutele, Puidu Põletamine Tööriistad Pressimiseks, Nikerdamist, Põletamine USA Pistik Vastupidav

Laos
€16.03 €12.02

Sku:

n170951

Sildid:

MULTI-FUNKTSIONAALNE PUIDU PÕLETAMINE VAHENDID: küttepuud kit kaasas erinevaid puidu põletamine nõuanded, kuum nuga ja jootekolb vahend näpunäiteid, mida saab kasutada erinevate stsenaariumite puhul.

[High Quality]nii kuum jootekolb võtab topelt vilk, kütte-tuum, mis soojeneb kiiresti ja on rohkem stabiilne, temperatuur.

[Soojustus Kaitse]käepideme asend on kaetud high-end soojustusega kate, mis on mugav ja pehme, on kõrge temperatuuri taluvus ja anti-slip funktsioone, ja võib ära hoida põletusi, kui graveerimine.

Lihtne kasutada: Kerge kaal, ergonoomiliselt kujundatud käepide aitab teil tegutseda erineva nurga alt tundmata väsimust.

Lai Rakendus: Kasutada see mitmekülgne puidu põletamise vahendiks riie reljeef, kuuma stantsimine, graveerimine, airbrushing, keevitus -, paberi -, käsitöö ja šabloon lõikamine erinevatel pindadel nagu puit, nahk ja kaardi.

Pistiku Tüüp: USA Pistik, see kehtib ka Kanada, India, Mehhiko, Tai, Usa, Filipiinid, Taiwan ja nii edasi.

pinge: AC100-240V

Materjal: Metall

värv: Nagu näha

Pakendi Sisu:

1 x puidu põletamine pliiats

1 x kuum chuck

20 x puidu põletamine pihustid

1 x keevitus sulg

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut