Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

500 TK Vintage Scrapbooking Paber Lilled Seeria Scrapbooking Asjade DIY Kogumise Dekoratiivne Paber

Laos
€26.64 €12.53

Sku:

n171744

Sildid:

500 TK Vintage Scrapbooking Paber Lilled Seeria Scrapbooking Asjade DIY Kogumise Dekoratiivne Paber

Pakett sisaldab: Te saate vintage-clip-art dekoratiivne paber, 100 tükki, igas stiilis, kokku 500 tükki.Seal on palju stiile ja kogus on piisav, et rahuldada oma igapäevaseid vajadusi.

Kõrge kvaliteet: retro külalisteraamatusse paber on valmistatud kõrge-kvaliteet tuli paber, millel on sile pind ja trükitud selge esteetiline mustrid.Clipbook raamat on parim valik kollaaž, manuaal kaardid ja Paberile Pistikud.

Retro stiilis: Need kleebised on delikaatne retro välimus ja tekstuur, kasutades realistlik materjale, et luua pingevaba retro välimus.Ideaalne kunsti projekte, ajakirjad, scrapbooks, kollaažid, või retro teemad.

Mitmel otstarbel: suurus ja kaal vintage külalisteraamatusse varud on lihtsalt õigus.Seda saab kasutada rämps ajakirjad, mälestusesemed, kollaažid, scrapbooks, scrapbooks, teenetemärgi planeerimine, ajakirjad, mistõttu vana sülearvutid, kingitus pakkimise, käsitöö kaardid jne.

Peen Kingitused: saab valmistada need antiiksed raamatud luua peen kingitused ja personaliseeritud käsitöö sõbrad, pere ja lähedastega, pühad, sünnipäevad, lõpuaktused, ja tähtpäevade puhul.

Materjal: Paber

värv: Nagu näha

Pakendi Sisu:

500 x scrapbook paberist(Roheline Lõng, Crimson Unistused, Lilla Suitsu, Quigga, Lille Pulm Lõng, 100 lehte iga)

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut