Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

3 Pack Pehme Silikoon Veekindel Käevõru Tarvikud Sport Rihm Asendamine Wristbands Samsung Galaxy Fit 2 SM-R220

Laos
€5.15 €3.55

Sku:

n17289

Sildid:

[Custom Disain]: mis on Spetsiaalselt kavandatud aksessuaar rihmad kooskõlas Samsung Galaxy Fit 2 SM-R220 Sobivus Tracker.Paindlik ja kerge, see on parim valik sportimiseks. (Tracker ei ole komplektis).

KVALITEETNE MATERJAL: ansamblid Galaxy Fit 2 on tehtud silikageeli materjal, mis on pehme, mugav.Moodsad viimistletud, vastupidav.Keskkonnasõbralik inimeste nahka, ideaalne igapäevaseks kandmiseks, vihma, higi-ja veekindel.

LIHTNE SISSE-JA VÄLJALÜLITAMINE: Trahvi viimistletud teeb rihm lihtne paigaldada ja nupp unhooks oma Galaxy Fit 2, mingeid tööriistu vaja.Samal ajal, peen viimistletud muudab rihma ja vaadata saab kindlalt ühendatud ja kindlalt, ja ka seos pandla ja suurusega augud.

Täiuslik seljas kogemus: kergemad ja vastupidavamad.Lihtne puhastada ja ei ole vaja muretseda pleegib.Neid ribasid võib olla nagu uus ka pärast kuud kasutamist.Pehme ja vastupidav, väga mugav kanda, kui te treenite, magada ja rohkem.

Värv: must + hall + sinine

Materjal: silikoon

Pakendi Sisu:

1 * Must Wristbands

1 * Hall Wristbands

1 * Sinine Wristbands

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Tüüp Kella Rihm
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut