Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Varnish Remover 100 ml Keskkonnasõbralik Värvi Puhastaja Eemaldaja Värvi Kohaldamise Vahendid Puidust Mööbel Metall Plaadid

Laos
€12.94 €6.47

Sku:

n175305

Sildid:

Meie vedelik värvi eemaldaja on kerged, kuid tõhusad värvi eemaldamine agent, mida saab eemaldada kogu kihti värvi, sealhulgas emailiga.See on täiuslik oma DIY projekte kodus.

Tehnilised andmed:

Nimi: Võimas värvi eemaldaja

Net võimsus: anout 100ml

Kõlblikkusaeg: 2 aastat

Toote suurus: nagu on näidatud pic

Kasutamine: Sobib eemaldades värvi pinnalt terasest plaadid, turvauksed, riistvara, jne.

Pakkeleht:

1tk*Vedelik värvi eemaldaja

Kasutada Meetodeid:

1. samm: kanna värvieemaldi otse pinna demonteeritakse.

2. samm: Oodake 2-5 minutit, kuni värv pehmendab, villid, ja koored maha.Pühkige pehmendatud, blistered värvi.

3. samm: Enne taotluse värvieemaldi, teha mõned kriimud pinna värvi, terava tööriista.See kiirendab värvi eemaldamise protsess.

Vaata rohkem toote detailid

1.Ideaalne Tõhusus: See vedelik värvi eemaldaja töötab mitu kihti värvi, mis säästab teie aega ja vaeva.See lahustab värvi kiiresti ja kergesti, jättes pinnad puhtaks ja siledaks.

2.Kiiretoimelist Värvi Eemaldaja: Meie vedelik värvi eemaldaja aktid koheselt eemaldada kogu kihti värvi, millel ei ole plekke.Hüvasti kangekaelne värvi see kiiresti tegutsedes lahendus, sobib puit -, metall-ja teiste pindade puhastamiseks.

3.Kerge Varnish Remover: Kuna oma kerge iseloomu, meie vedelik värvi eemaldaja ei kahjusta teie teemad või eralda ebameeldiv lõhn.Meie öko-sõbralik, vee baasil valem vaevata kõrvaldab laki ja muud katted.

4.Õmblusteta Värvi Eemaldamine: Kogemus pingutusteta värvi eemaldamise see lihtne tegutseda värvi eemaldamine agent.Lihtsalt spray, mis käsitleb kooritud ala ja lase tal teha tööd teile.Suur maht 100ML, võib see hõlmab laia pindade ala.

5.Täiustatud Emailiga värvieemaldi: Meie vedelik värvi eemaldaja on ideaalne lahendus, et kõrvaldada raske emailiga värvi metallist, puidust mööbel, tsement, plaadid, ja klaas.Tema mitmekülgne kasutamine ja hea jõudluse, see on ideaalne oma kodu renoveerimine ja taastamine vajab.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut