Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Bowling Ball Rätik 2 Pakk 8 X 8 Inch - Bowling Käterätik, Mis Pühib Mustuse & Õli Puhas Off - Bowling Ball Tarvikud

Laos
€9.60 €7.69

Sku:

n1754

Sildid:

Pakendis 2 Bowling Rätikud: Microfiber koos EZ grip-padi teevad sellest ülima bowling ball seemisnahk puhastamiseks ja poleerimiseks oma pallid.Ühilduv kõigi tüüpi bowling pallid mistõttu on ideaalne algaja või kogenud spetsialist.

Keeglikuul Seemisnahk Pad, Mis ei Kanna Välja: Valmistatud kõrge kvaliteediga microfiber lapiga, see bowling rag hoiab oma palli puhtaks aastaid.

EZ Grip Bowling Ball Rätikud: Erinevalt teistest bowling puhastus, rätikud, meie EZ grip disain tähendab, et sa saad kunagi kaotage palli uuesti ja tagab täiuslik lõpetada igal ajal.Värvi grip külg on sinine või hall

Hea Puhastamine Pad: Meie Bowling Microfiber Lapid töötada tõhusamalt ja eemaldab rohkem lane konditsioneer, mustuse ja õlide kui tavalised nahast shammys.See jätab oma palli tunne, puhas ja nähtav sära, nii et saate nõu oma parimat mängu.

Super Lihtne Käsi Pesta: Meie bowling seemisnahk rätik on lihtne masin pesta, nii et sa ei pea muretsema, et sa oled hõõrudes rohkem rasva oma palli.

Värv:hall

Materjal:Fiber cloth

Mõõdud:20x20cm

Pakendi Sisu:

2 x Bowling Ball Rätik

Märkus: Tänu eri tehase partiid, värvi pühkige pind on juhuslik, ei nõustu määratud värv

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut