Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Aia Voolik Splitter Veevoolik Splitter 2-Tee Vooliku Y-Splitter-Liides Kraan Väljas Vee Prunt Voolik Splitter

Laos
€13.09 €10.21

Sku:

n175534

Sildid:

see voolik y splitter extender, et päästa oma kehva knuckles ja otse vee ühest prunt kaheks või enamaks vee-kanalid.

Uuendatud & Paranenud Aia Voolik Splitter - voolik splitter 2 viis kaasas update disain ja kõrge kvaliteet.Värskendus Pöidla reguleerimisventiilid, mis võimaldavad sujuva ja kerge sulgeda ja välja lülitada, ehitatud viimase .

Mitmeotstarbeline 2-Tee veevoolik Splitter - Koheselt luua kaks puuduta turustusvõimalusi selle ultra-vastupidav voolik 2 way splitter.Mitu armatuuri disain funktsioone sisseehitatud sulgeklapid kergem joosta dual vee voolikud korraga, nii, et saate kasutada üks aedade kastmiseks ja muudel pesemiseks auto või oma koera.Suur maksimeerimine väljas vee tõhusust.

Õmblusteta Paigaldus Vooliku Y-Splitter - Ainult pöörlevad connector, kui voolik splitter ühendab oma kraan.Muud kui elementaarne arusaamine, kuidas spigots ja voolikud töö, ei on vaja vahendeid, tagades lihtne ja veatu paigaldus.

Täiesti lekkimiskindlad & Rooste Tõend - Pikk ja sile lõng kummist rõngas naine lõpuks teeb lekib kaua unustatud kogemus.Aias vooliku liides on varustatud plastikust peamine osa, tsingi sulam, sisselaske -, alumiinium väljund tagab, rooste-tõend, nr vee lekke aia voolik eraldaja pistiku ja kaua aega kasutada.

Värv:Foto Värv

Materjal:plastik

Pakendi Sisu:

1 x Splitter

4 x tihend

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut