Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

25Pcs Tee Kurn Roostevabast Terasest Tee Pall Infuser Lahti,Laiendatud Tarneahela Konks Maitseained Cup Pudel Pool Soosib

Laos
€27.74 €15.26

Sku:

n17903

Sildid:

Konfiguratsioon: See komplekt sisaldab 25pcs väikeste südame-kujuline tee filtrid on valmistatud roostevabast terasest.Iga filter on kaasas pikema keti ja konks, muutes neid mugav üles riputada, pood ja eemaldada.Need korduvkasutatavad tee tarvikud on kõrge kvaliteediga ja seda saab kasutada mitu aastat.

Südame-kujuline filter: filtrid see tee accessory set on kavandatud südame kuju, mis on esteetiliselt meeldiv.Filter võrgusilma on valmistatud roostevabast terasest, mida saab eemaldada lisandeid, teelehed ja selgemaks tee on maitse.

Laiendatud tarneahela ja heegelnõel: tee filter see komplekt on laiendatud tarneahela ja konks, mistõttu neid on lihtne paigaldada ja eemaldada, mugav valmistamise, kasutamise ja puhastamine.Saab riputada neid äärel tassi või lähedal suud pudelid.

Mitmekülgne tee kurn: Need tee filtreid saab kasutada erinevaid teesid, sealhulgas roheline tee, must tee, valge tee, ja rohkem.Lisaks, nad võivad olla ka kasutatud filter ürdid, vürtsid, maitseainete ja-kastmete tootmine keetmine, muutes oma kulinaarne kunst kättesaadavamaks.

Juhtudel: See tee accessory set on ideaalne eri puhkudel nagu tee isikutele, isikutele, looduslik explorations, telkimine, ja rohkem.Nad on ka ideaalne kingitus perele, sõpradele ja kolleegidele.

Värv: hõbedane

Materjal: Roostevaba teras

Pakendi Sisu:

25 x tea leke

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Materjal Roostevaba Teras
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut