Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Voodi Lehel Korraldaja Suure Mahutavusega Kokkupandav Ladustamise Kott Kaasaskantav Oxford Riie Tõmblukk Sulgemise Tekk, Kott Kodus Hoidmine korraldaja

Laos
€62.17 €31.08

Sku:

n179615

Sildid:

Bullet Punkte:

1. Tõhus Leht Hoiustamine: hüvasti täis kapid ja sahtlid koos Sheet Set Korraldaja.Iga komplekt on oma sahtel tõhus ladustamise, ning sobib alusel voodi maksimeerida ruumi.Lihtsalt leia sobivad padjapüürid ja lamedad lehed ilma kiusame tasuta.

2. Lihtne Ühendamine Kokkupandav Leht Korraldaja on lihtne-to-use disaini saab luua sekundit all, voodi ladustamine.Selle kompaktne 1,5 cm paksuse kui volditud võimaldab väsimatu teisaldamise ja ladustamise.Nautida kiusame vaba organisatsiooni kogemusi meie uuenduslik toode.

3. Mugav Juurdepääs: nähtav PVC aken ja sildid, meie voodi all hoidmine leht abimees aitab teil leida esemed, mis kuuluvad kiiresti ja lihtsalt.Korralikult salvestada sinu märgistatud lahtrid, vähendada segadusega ja teha see lihtne leida, mida sa vajad, kui sa seda vajad.

4. Paranenud Ladustamise Tõhusus: Meie vastupidav ja mugav Voodi All Hoidmine Leht Korraldaja valmistatud kõrge-kvaliteet Oxford riie ühendab mugav organisatsiooni täiustatud hingavus ja tolmu-tõend funktsioone.Hoia oma punkte puhas, kättesaadav, ja organiseeritud.

5. Vaevatu Decluttering: Korralikult korraldada oma voodipesu komplekti, suletekk, kaaned ja voodilinad meie avar Voodi All Hoidmine Leht Korraldaja.Sobib kõige kapid ja riiulid muretu ladustamine voodi.Korraldage oma sheet määrab kergust, kasutades meie Sheet Set Abimees!

Kirjeldus:

Oma kokkupandav disain ja vastupidav konstruktsioon, see ühendab mugavust ja organisatsiooni.Hoida alusel voodi, see aitab teil leida oma lehed kiiresti.Saada organiseeritud täna!Toote nimetus:

Kirjeldus:

1. Voodipesu ladustamise kasti

2. Materjal: Oxford riie

3. Värv: must hall beež

4. Toote mõõdud: ( ca. )15.1*4.4*12.9 tolli/38.35*11.18*32.77 cm

Pakkeleht:

1/2/4(Valikuline)* Kokkupandav Voodi Sheet Set Korraldaja

Stiil Modern Stiil
Koormus 100 kg
Kasutamine Kott
Funktsioon Öko-sõbralik
Tüüp Kirjaalused & Konteinerid
Mudeli Number Sheet Set Korraldaja Kapp
Võre Kogus 1
Toode Riided Korraldaja
Päritolu Mandri-Hiina
Kuju Ristkülik
Materjal Nahk

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut