Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Mini Väikesed Prügikastid Desktop Prügi Korvi Kodu Tabel Plastikust Prügikasti Kontoritarbed Dustbins

Laos
€9.91 €3.37

Sku:

n1851

Sildid:

Mini Väikesed Prügikastid Desktop Prügi Korvi Kodu Tabel Plastikust Prügikasti Kontoritarbed Dustbins

Bullet Punkte: 1.Kvaliteetne Materjal: Valmistatud tugevast ABS+PP, see töölaud prügikasti on anti-sügisel vastupidav ja vastupidav, tagades pikaajalise kasutuse ning kerge puhastamise, tagades muretu

2.Unikaalne ümar kuju Disain: See töölaud prügikasti on ümar kuju, ilma teravate nurkade, ümar serv disain, mis on mugav hoida käes, ja pakub suuremat võimsust, säästes samas laual ruumi.

3.Laialdaselt Kasutatakse: Kas teil on vaja kõrvaldada jäätmed paber kontoris, teekotid, köök, või muud väikesed esemed kodus, see töölaud prügikasti sobib erinevate stsenaariumide ja ruume.

4.Suurepärane Kingitus: Üllatus oma lähedastele seda töölaualt prügikasti, mis on ideaalne Halloween, Thanksgiving, Jõulud ja sünnipäeva pidustused.Kas see on meeste või naiste, see kompaktne ja stiilne bin teeb oma lauad puhas ja korras.

5.Lihtne kasutada: Kooskõlas eemaldatav alus ja kate disain, võid kergesti käsutada oma jäätmete vajutades kaane.Ei ole vaja muretseda kallab või lõhnaga.

See mini prügikasti on valmistatud vastupidavast ABS+PP materjalist ja on eemaldatav alus on lihtne puhastada.See on mugav hoida käes ja sobib vanapaberit.Armas pumpkin disain muudab selle täiuslik Halloween teenetemärgi teie laual või kontoris.

Omadused:

Toote materjal: ABS+PP

Toote kaal: 190g

Toote suurus: 13.5 cm*13.5 cm*14cm

Toodete Nimekiri:

Desktop Prügikasti*1

Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number Desktop Prügikasti
Brändi Nimi waasoscon
On Nutikas Seade no
Struktuur Alaline

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut