Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Dinosaurus Mänguasjad Autod Veoauto Hõõrdumise Powered Dinosaurus Veoauto Lapsed Mini Inerts Auto Mänguasi Lastele Poisid Tüdrukud Kingitus

Laos
€7.24 €3.62

Sku:

n1906

Sildid:

Meie hõõrdumise mootoriga autod on valmistatud kõrge kvaliteediga ABS, nii ei patareid vaja on.Need autod on sobivad kõik maastiku ja võib seisis püsti.Suur kingitusi 3-8-aastased poisid ja tüdrukud, need mänguasjad teha lõputu tundi kujutlusvõime mängida.

Kirjeldus:

Nimi: Dinosaurus Veoauto Mänguasi

Tulevikuplaanid: inerts

Materjal: ABS

Kaal: 150g

Toote mõõdud: (ligik.)12.5*9*8.5 cm/4.92*3.54*3.35 tolli

Pakk Nimekiri:

Hõõrdumise dino autod*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Valitud Materjal: Featuring kvaliteetse ABS materjalist ja 4 anti-shock vedrud, meie hõõrdumise dino autod pakuvad parimate vastupidavust ja kaitset mõju, tagades kauakestva ja mõnus mänguaeg kogemus.

2.Mugavalt Nautida: Vabastama oma käsi ja lase hõõrdumisel powered dinosaurus auto mänguasjad metsikuks tunni jooksul!Ei patareid vaja, need autod lähevad kaugus!

3.Ümbritsevale Tegevus: Anda oma lapsele kingitus põnev dino tegevus koos hõõrdumist dino autod.Push raske 360 kraadise pöörde trikid, mis muudavad rataste spin, ja seista auto püsti mesmerizing etendused, mis toob säde oma kujutlusvõimet.

4.Enneolematu Mitmekülgsus: Lahendada mis tahes maastikul koos lihtsus kasutades neid hõõrdumise dino autod.Nende shock-vastupidavad ehitada ja tugev haare, mis sobib muru, vaip või teed, nad vaevata läbida kõik maastikul.Anti-slip disain tagab maksimaalse kontrolli.

5.Suurepärane Kingitus: Stimuleerida oma lapse armastus teadus, need lõbus hõõrdumise dino autod.Suurepärane kingitus 3-8 aastased, nad aitavad oma lapsi õppima dinosaurustest samas lõbus.Suur uudishimulikud lapsed, kes armastavad haridus mänguasjad.

Soovitan Vanus 14+y
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut