Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Radiaatori Puhastusvahend Brush Cleaner Kuivati Puhastamine Skraberi Korduvkasutatavad Paindlik Kaua, Külmik Coil Pintsli Puhastamine Skraberi Eest

Laos
€2.02 €1.41

Sku:

n1909

Sildid:

Meie Radiaatori Puhastusvahend Pintsel on ideaalne kaaslane muutes oma pesumasin ja kuivati puhtamaks.Tehtud tugevast materjalist, see ei ole lihtne murda, samal ajal tõhusalt mustuse eemaldamine.Plus, oma disain takistab terasest traat kriimustuste sees toru.Hea abimees oma pere puhastamist vajab, ilma probleemideta.

Kirjeldus:

Nimi: Kuivati Toru Pintsel

Tehnilised andmed: pikk käepide/full villa

Materjal: puit + roostevabast terasest traat

Laadi nõuanded:

1. Tõttu värvi temperatuur ekraan, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, jne., seal võib väike värvi erinevus pildid mõned tooted, ja värv on teema, et tegelik toode!

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage väike suuruse vahe.

Pakkeleht:

1* Kuivati Toru Pintsel

Vaata rohkem toote detailid

1.Bendable Terasest Traat, Disain: See kuivati toru harja võid painutada lihtsalt, et see sobiks eri torude kujul, hoides oma pesumasin ja kuivati puhas ja selge surnud lõpeb.See on valmistatud tugevast roostevabast terasest traat, mis talub kõrgeid temperatuure.

2.Kasutada Lihtsalt: Kogemus täiustatud puhastus jõudlust meie Kuivati Toru Pintsel.Vastupidav puidust käepide võimaldab paremat haaret, mugavust ja paindlikkust, mistõttu on lihtne jõuda kitsastes oludes.See säästab aega ja energiat, tagades puhtuse iga kord.

3.Hästi Tehtud: See kuivati toru harja saab paindlikult painutada, et mahutada erinevaid toru koosseisudes, muutes oma pesumasin ja kuivati puhtam ja vaba surnud lõpeb.See koosneb tugev, temperatuur-vastupidavad roostevabast terasest traat.

4.Paranenud Puhastus Jõuda: oma uuendusliku ümmargune pintsel juht disain, Kuivati Toru Pintsel võimaldab suuremat puhastamise tõhusust ja laiem ja efektiivsem jõuda.Selle tekstuuriga harjased vältida kahju oma torud ja parandada puhastamise kvaliteeti jaoks turvalisema, puhtama õhu.

5.Tulevad Laia Kasutamine: See kuivati toru pintsel on mitte ainult sobib puhastamiseks torud, pesumasinad ja kuivatid, vaid ka hea abimees oma pere puhastus.Saate seda kasutada puhas kliimaseadmed, külmikud, valik kardinaid ja muud torud, mida on raske jõuda.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut