Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Lehepuhur Juhtmeta Elektriline Puhur Tolmuimeja Koos Aku Ja Laadija Kaasaskantav Akuga Lehepuhur Puhastamiseks

Laos
€17.54 €12.27

Sku:

n1942

Sildid:

See multifunktsionaalne leaf tolmuimeja on varustatud kõrge efektiivsusega harjadeta mootor kuni 18000RPM, teha aiatööd imelihtne.See on powered by 21V liitium aku ja eesmärk on olla ilma juhtmeta.Vaakum automaatselt power off, turvalisuse tagamine, oma pere jaoks.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: lehepuhur juhtmeta koos aku ja laadija

Materjal: ABS+vask

Toote suurus: umbes 50 x 20.5 cm x 19.6 8in

Toide: aku jõul

Tuule kiirus: 70m/s

Kiirus: 18000r/min

Funktsioon: puhub ja imemiseks

Kasutamine: Sobib puhastamiseks alusel voodid, arvuti hosts, süntesaatorid, autod, jne.Seda saab kasutada ka täispuhutav tool

Nimekiri:

lehepuhur juhtmeta*1

Liitium aku*1

Aku laadimise adapter*1

Õhu kanalis*1

Tolmu kott*1

Funktsionaalne toru*5

Vaata rohkem toote detailid

1.Võimas mootor: Varustatud kõrge efektiivsusega harjadeta mootor kuni 18000RPM, pakkudes tõhusat ja stabiilset võimu.Tuule kiirus on suur ja kiire, nii et tolm saab kergesti puhastada.Selle harjadeta mootor tagab ka suurema jõudluse ja pikem mootori eluiga.

2.Puhub ja Äraveo Eesmärkidel: Mis on eemaldatav föön peas, et võib asendada õhu puhur või tolmu koguja pea, see lehepuhur on multi-funktsionaalne tool.Selle 2 in 1 disain võimaldab nii puhub ja äraveo, mistõttu on ideaalne tahes puhastus ülesanne.

3.Ohutuse Tagamine: sisseehitatud madal-pinge ja üle-praegune kaitse, see lehepuhur tagab teie isikuandmete turvalisust.Seadme automaatselt volitused maha, kui aku pinge on liiga madal, või praegune on liiga kõrge, takistades võimalike ohtude eest.

4.Traadita Disain: Kas kodus või väljas, see lehepuhur teeb teie tööd lihtsamaks oma traadita disain.See on pihuarvutite ja kaasaskantav, nii et saate seda kasutada igal ajal.Samuti on see kerge ja mugav hoida, mistõttu see sobib eakatele ja naised.

5.Täiustatud Ajal Tõhusus: Varustatud kiire laadija ja 21V liitium aku, see juhtmeta lehepuhur annab kuni 30 minutiks katkematu toite.Hüvasti sage laadimise ja tere kiiremini aed puhastamiseks!

Mudeli Number tolmuimeja
Kasutamine Puhastus
Materjal PUUVILL
Funktsioon Öko-sõbralik
Tootmine Pesemine Pad
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut