Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

2024 Nädala Planeerija Spiraal Seotud Kalender 2024 Planeerija Premium Paber, Spiraal Siduvad, Eriline Puhkus

Laos
€18.24 €8.21

Sku:

n196733

Sildid:

TÕHUS PLANEERIMINE 2024: See suurepärane õie-kaetud planeerija tõhusalt plaanid oma iganädalane & igakuine sõiduplaanid alates jaanuar 2024 detsember 2024. Oma mugava suurus, lihtne teha ümber kihutamine teil täita oma kohustusi õigeaegselt.

KUU EESMÄRGID & KALENDRI ÜLEVAADE: Iga kuu lehed selgelt esitleda ülevaade ja pakkuda isiklikku jagu.Kaasamise eesmärgid kuu motiveerib sind pidevalt, kuigi viide kalendrid minevikust ja järgnevatel kuudel aidsi hinnata senise tegevuse ja tuleviku planeerimine tõhusalt.

ÜKSIKASJALIK kord NÄDALAS LEVIS: See planeerija võimaldab põhjalikku paigutuse üksikasjalik kord nädalas kord, sealhulgas kohtumised, üritused, tähtajad jne.Tegemist on pre-tähistatud puhkuse, et aidata teil meeles pidada, tähtsad kuupäevad ja osaleda kõik-päeval jälgimise selge nädalas vaadata.

FUNKTSIONAALNE ANDMED LÜHIDALT: Kui planeerija kaasas hulgaliselt funktsioone - Quick Reference Teavet, iga-Aastane Ülevaade, Leidlikud, Kalendrid, Pidustused, Julian Kuupäevad - kõik paksem, kõrge kvaliteediga paberile.Tugev twin-traat siduvad omab see kõik kokku, koos stiilne ümardatud nurkadega lisada oma apellatsioonkaebuses ning tagades, ei kriimustusi.

ELEGANTNE JA VASTUPIDAV DISAIN: õie inspireeritud kaanekujundus lisab stiilne ja kaasaegne elegantsi see planeerija.Paindlik ja vastupidav kate koos tugeva twin-traat siduvad tagab pikaealisuse, lisades, aktiivsust oma igapäevase planeerimise protsessi.Ümardatud nurgad tagada ohutu ja esteetilise serva.

tüüp: 2024 päevik Teataja(jaanuar 2024 detsember 8, 2024)

mõõdud: 15.5 x 21.5 cm

Materjal: Paber

värv: Nagu näha

Pakendi Sisu:

1 x Teataja

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut