Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

12-24V Uus Auto Start Hääl DIY 4 Tüüpi Nupud Käivitada Bussi, Takso Hääl Reisijate Meeldetuletus 4 Liiki Nuppu Käivitada Häält

Laos
€25.67

Sku:

n19860

Sildid:

Kirjeldus:

Sobib auto, bussi ja ohutuse väljundi.Autod, mootorrattad, elektriautod, tõstukid, ekskavaatorid, bussid.On olemas lai valik ja kasutamine.

Tehnilised andmed:

Nimi: Uus Võistlusauto Start Hääl DIY

Punkt mudeli number: YX72

Toide: DC 6-30V

Töö temperatuur: - 20°C-70°C

Võimsus: 3W/4Ω

Faili formaat: MP3-vormingus (bit rate

Pakett Nimekiri:

Auto Start Hääl*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Vastupidav Kvaliteet - Valmistatud peen ABS materjal, täiustatud disain, tehnoloogia, lahe ja moodne välimus.Hääl meeldetuletus, hääl speaker on vastupidav ja võib kasutada sõiduautode, busside, või taksod häält meeldetuletus, et reisijad.

2.Lihtne Kasutada - toodet on lihtne kasutada.Koormus MP3 failid sisemise flash mälu selle toote kaudu USB port arvutiga ühendatud USB-kaabli abil.Väga mugav DIY hääl failid, mis toote mängida.

3.4-viis Nuppu Vallandada - 4 trigger sisendid ja USB port on olemas.Võite alla laadida muusikat või helifaile arvutist toode.Ja seal on 4 juhet, mille toode.Saab ühendada 4 vallandada nupud mängida erinevaid helifaile.

4.Multi-funktsioon - Käivitab režiimi saab kergesti vaikimisi konfiguratsiooni faili.Aktiveerige heli negatiivne vallandada, negatiivse impulsi, või GND.See on täiesti vastavalt, et kasutajad.

5.Kohaldatakse: - toode on kohaldatav auto bussid ja ohutuse väljundi.Autod, mootorrattad, elektriautod, tõstukid, ekskavaatorid, bussid.On olemas lai valik ja kasutamine.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut