Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Sest Tesla Ekraani Töötleja Gamepad, Bluetooth Wireless Controller Juhtnuppu PC Akna PS3, Koos Dual-Vibratsioon

Laos
€29.37

Sku:

n19873

Sildid:

Sest Tesla Ekraani Töötleja Gamepad, Bluetooth Wireless Controller Juhtnuppu PC Akna PS3, Koos Dual-Vibratsioon 100% BRÄND UUS: uus wireless pc töötleja välimus ja võimas core chip, mitte ainult lihtsalt töötleja tesla, võib ka täielikult toetada PC või PS3.

PIKK WIRELESS RANGE: See pc wireless controller on uus 2.4 G traadita edastamise tech tehniline upgrade, ühendus on stabiilsem.Traadita levialas jõuab 30ft, võttes teid eemale mured USB-kaabel, naudi seda töötleja kuhu soovite oma kodus.

DUAL-MOOTORI VIBRATSIOON: See pc gamepad on sisseehitatud elektrimootorid nii haaratsid.iga mõju ja kokkupõrke alates mäng on selgelt tagasisidet, et teid läbi vibratsiooniga mootor, tuues teieni kõige realistlikuma mängukogemuse.

ERGONOOMILINE DISAIN: uus arvuti kontrolleri disain on ergonoomilisemad ja mugavamad hoidke oma käsi kui kunagi varem.mis suurendab hõõrdumist vahel, peopesa ja töötleja.Isegi siis, kui seda kasutatakse pika aja jooksul, see ei mõjuta operatsiooni tõttu higistamine peopesa.

SISSEEHITATUD AKU: Mängimine kontroller varustatud sisseehitatud suure jõudlusega 600 mAh liitium aku ja parandab aku eluiga alusel eeldusel, et vähendada kaalu aku.See vajab ainult 2 tundi laadimist ja võib pakkuda teile 8-10 tundi kasutamise ajal.

Suurus: 15.6x10.2x6.5 cm

Materjal:ABS+PC

värv:Läbipaistev+Punane / Läbipaistev+Must

Pakendi Sisu:

1 * Gamepad

1 * USB Kaabel

1 * Bluetooth-Adapteriga

1 * Mitmekeelne juhend

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Din Üks Din
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut